Kellojen siirtämisessä on yks hyvä puoli: Silloin alkaa Susun glögikausi! Otimme varaslähdön jo lauantaina tultuamme viluisena Turun Silakkamarkkinoilta. Meillä oli myös vieraita:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 2020107.jpg

Glögittelyn jälkeen tämä sakki siirtyi pyykkikoneeseen huopumaan. Näistä tulee myöhemmin näitä: (lanka Tove) ja näitä tyttöjä (lanka Fritids). Tuon kesäisen tonttupojan tyttöystävä otti hatkat jo monta viikkoa sitten ja siitä lähtien kundi on ollut kovin surullinen ja yksinäinen ja synkkinä hetkinään pohdiskellut naisten kataluutta. Ajattelin nyt olisi aika uudelle rakkaudelle…

 

Tosiasiassa mulla ei tähän mennessä ole ollu osaa eikä arpaa näiden tonttujen syntymisessä vaan äitihän ne on ahkeroinut. Oma osuuteni on vasta alussa. Mun homma on huovuttaa ja kasvattaa tonttujoukolle silmiä, hiuksia ja partaa… Jaa no nuo tossut kutaisin ihan itse ja ne onnistuivat ihan mukavasti – vähän koristelua nekin kaipaavat. Lanka on perulainen 100% villa Lima ja tuohon lasten tossupariin meni 2 kerää. Kaikkiin näihin löytyy ohjetta ja materiaalia Anjalinilta.

 2020109.jpg

Tässä "hieman juopahatavan lankakauppiaan pullopiilot" pyykkikoneen jälkeen...

 

Omista aikaansaannoksistani en tällä kertaa voi paljoa hehkutella. Tuskallisesti on syntynyt kaksi niin rumaa baskeria, et kamera menis rikki jos niitä kuvais. Jopa Karvinen osaa jo tunnistaa langan, jonka väri on ”koiran oksennus”. Joo joo…tästä lähtien lupaan keksiä vaan positiivisia nimiä väreille – joskus se vaan on aika hankalaa… Ja aloittamani pikkutytön kaarrokejakku meni purkuun kun kypsähdin ohjeen suomennoksessa olleisiin lukuisiin virheisiin. Yhtään ei auttanut, että lanka oli ihanaa Teeteen Primaveraa, jonka neulominen on lankaterapiaa parhaimmillaan!