Mistä tietää että kevät on tullut? Sää ei vaikuta asiaan mitenkään vaan valon lisääntyminen. Mulle tulee kauhea siivousvimma! Se alkoi viikko sitten parin ikkunan pesemisestä ja jatkui koko viikon. Ikkunoita oli pakko pestä vaikka iltaisin oli liian pimeää ja aamulla kymmenen astetta pakkasta! Kiitos vinkistä Sukka – pompulakluuti on paras sälekaihtimien putsaamiseen! Viimeiset pinnat pesen ulkopuolelta kunhan lumet sulaa. Näppärää asustella ekassa kerroksessa!

 

Lauantaina oli sitten se varsinainen siivouspäivä. ”Suhteellisen vapaaehtoisesti” siivoustalkoisiin osallistunut Blogikuvaaja Karvinen tamppasi mattoja ulkona räntäsateessa. Miten niin suhteellisen vapaaehtoinen? Ei kuulemma ollut vaihtoehtoja… Mun mielestäni olisi ollut kaksikin: 1. Me oltais Tassun kanssa menty Karvislandiaan ja riehuttu pyörremyrskynä siellä tai 2. Karvis olis voinut pysyä kotonaan ja minä olisin marttyyrinä riehunut kotonani meidän yhteisen kissamme tahmatassujen jälkiä ja karvoja… No joo – nyt ymmärrän ettei hänellä sittenkään ollut todellisia vaihtoehtoja…

1300645947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Tasa-arvon päivän kunniaksi minä kuurasin kontallani lattiasta kissanruokatähmää ynnä muuta talven aikana kertynyttä ökkömökköä ja työn laatua valvoi Siivoustoimen Johtaja Herra Hassu Tassu Kissanen.

 

Juu ja Karvinen kokkasi mulle ihanat itämaiset wokkipöperöt!

 

Sunnuntaiaamuun jäi pölyjen pyyhkimiset ja keittiön kaapinovien ja hellan kuuraaminen (jonka jälkeen Karvinen sai ehdottoman kiellon olla päivän aikana missään tekemisissä hellan kanssa).

 

Näin hienona päivänä ei voi olla sisällä vaikka koti olisi miten viihtyisä. Sitä paitsi yhtä puuttui – keltaisia tulppaaneja! Niinpä käveltiin meren yli kauppaan ostamaan plussakorttitarjoustulppaanit. Kotiin päin ollaan jo menossa:

1300645979_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Tassukin pääsi pitkälle sunnuntaikävelylle. Se bongasi kaikki lumettomat paikat ja nautiskeli kierittelemällä hiekassa. Ja kyllä se osaa lukeakin:

1300645994_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Nämä tulppaanit ei oo ne tänpäiväiset vaan parin viikon takaa. Mistä KristiinaS ja Maria tiesivätkin, että mun lepparit on just keltaiset tulpaanit? Tytöt tulla paukkasivat puotiin yllärivisiitille yhtenä maanantaina. Onneksi heillä ei ollut kiirettä ja päivän aikana minäkin ehdin tokenemaan hämmästyksestäni. Kiva kun kävitte - päivä oli taas yksi ikimuistoisista! Ja juu - se edellisen postauksen etukappaleen virhe syntyi juur sinä päivänäSilmänisku Tassun lahjahiiri löytyi eilen soffan alta, mutta lahjapaperipussin riekaleet imuroin… Norjan MM-kisojen kukkakauluri on ollut tään vähemmän kukkean saajan kaulaa lämmittämässä ulkoillessa.

 1300048406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yksi reunusta vaille valmis HHV odottelee neulojaa, mutta viikonlopun mottona on:

 

Suursiivouksen jälkeen olen RÄTTIväsynyt!