Tiistaiaamuna lupiiniliemen höyrytessä kärräsin KYH-kassini takaterassille auringonpaisteeseen ja tein tilannekatsauksen. Järjestin langat ja ohjeet ja laitoin jokaiseen pussukkaan lapun, jossa lukee mitä tästäkin on tulossa. Huivinalkuja oli sen verran, että voisin mennä sekaisin mikä mikin on. Samalla totesin, että omat voimavarat on ehkä mitoitettu pikkuisen yläkanttiin… Siispä viimeiset aloitukset tein samoin tein ja ne oli pienenpieniä.

 

KYH 21 Junasukat syksyllä markkinoille tulevasta uudesta teeteen Helmi –vauvalangasta.

 

KYH 22 Tiskirätti Bamboo&Pearls -jämästä

 KYH 23 Tiskirätti Blend Bamboo -jämistä tuplana (puikkotilanne alkoi olla katastrofaalinen niin piti tehdä tuplana). Dominoruutua jämälangasta tuli tutkimaan myös pahaa aavistamaton blogikissa:

 

KYH 24 Annis, Sukkapuffasta, joka on ollut monta kuukautta mun hattuhyllyllä piilossa etten vaan ahneuksissani myy sitä kenellekään muulle

 

KYH 25 Kesäyön Tosihullutus. Idea Karviselta, joka mukamas on vakavamielinen tyyppi…

 

Nyt on kaikki aloitukset hoidettuna. Moni kiva idea jäi odottelemaan myöhempää toteutusta (kuten esim. Bavarian virkkaus ja oluttölkkiklipsit) ja moni hieno huivimalli jäi jonoon. Onneksi Hullu Huivivuosi jatkuu vuoden loppuun.

 Keskiviikkona todettiin kalaonnen kääntyneen. Verkossa oli joku tuntematon ällölötkökala ja yks särki. Verkonselvittämisen jälkeen säätutka ennusteli karmeaa keliä torstaille, joten lähdettiin pikapikaa Paraisille kauppaan. Matkalla poikettiin venerannassa toteamassa, että Graffitini olivat edelleen paikoillaan Lankakaupassakin piti tietenkin käydä jokakesäiseen tapaan moikkaamassa kollegaa ja vaihtamassa kuulumisia. Jos liikutte Paraisten suunnalla, niin kannattaa käydä – Firma Britassa (Kauppiaskatu 3) on noin 250 eri lankalaatua tarjolla ja harvaan lankakauppaan pääsee veneellä!

 Ja koska aurinko paistoi ja koska oltiin lomalla ja lomamatkalla niin terassillakin käytiin. Minä julkineuloin rättiä:

 

Molemmat rätit ovat jo valmiinakin:

 

Tämän päivän keli oli juuri ennustusten mukainen. Meri valkoisenaan vaahtopäistä ja rankkasadetta. Päivä on kulunut mökkiä siivoillen ja tuulta ja vedenkorkeutta seuraillen. Muutama silmukkakin on puikoilla pyörähtänyt.

 Nyt on aika paljastaa se viimeisin Hullutustyö eli villasukat Tassulle:

 

Voiko kissaa enää enemmän nöyryyttää?

Myrskypäivän sademäärä on vaivaiset 7 mm. Tuuli kääntyi juuri länteen ja sielä tulee aina poutasää.

Hyvää Keskikesän Juhlaa kaikille!

Toivottelevat Mökkihöperöt eli

Susu, Karvinen ja Blogikissa Tassu