Tänään oli Tassulla mielenkiintoinen ilta! Ensin ajettiin Ruskolle hakemaan joulukaloja. Kaloja ei Tassulle tarjottu, mutta Tassu tapasi ensi kertaa Pessin ja kaksi kappaletta pieniä innokkaita kisufaneja. Maailman vahvimmaksi, kauneimmaksi ja rohkeimmaksi itseään kuvitteleva kattimme (yli <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />6 kg - melkein 1 v) koki nolon kohtalon kun Pessi-tyttö (2,5 kg - 10 v) näytti mitä kuuluu ja kuka käskee! Ja lapsia piti kiivetä karkuun kerrossängyn yläpetille...

Ruskolta matka jatkui Tassun mummin ja papan luo. Pitihän ne kalat viedä ja Nokiaekspertin piti neuvoa pappaa puhelinkuvien siirtämisessä tietokoneen muistiin. Pitää vielä tähdentää että meidät ihan oikeasti kutsuttiin sinne koko sakki... Kesken iltateen kuului jostain kova räminä ja kilinä ja kaikki singahdimme eteiseen katsomaan tuhoja. Kuivakukkia sisältänyt saviruukku oli sirpaleina vessanpöntössä ja Hassu Tassu Kissanen sen näköinen et "En se mää ollu". Luulenpa, että seuraavaa kutsua saamme odottaa aika pitkään... Onneksi tällä kertaa ei kyseessä ollut huushollin arvokkain ristallivaasi.

Joka tapauksessa olemme kuulemma edelleen tervetulleita joulunviettoon Attuun porukoiden mökille. Mut kuusen hankinnasta kuulemma luovutaan ja kynttilät laitetaan ulkokuuseen.

Enää yksi työpäivä ennen joulua. Pari päivää olen jo suunnitellut "lomaksi" mukaan otettavia lankoja. Neljän päivän vapaa on ruhtinaallinen, mut kova huoli on siitä et mukana on tarpeeksi lankaa! Suunnitteilla on kummipojalle Pikku Myy -paita. Kyselin tänään lempivärejä ja ne on kuulemma oranssi, punainen ja KEKSI.