Majakkarannassa siirryttiin talviaikaan niinkuin kaikkialla muuallakin. Piti ottaa kuva muistoksi kesäajan viimeisestä auringonlaskusta:


Yön pakkasten jälkeen aamuauringon noustessa meri sai syksyn ensimmäisen jääpeitteen:

Rannassa jääruusuja:Silakkamarkkinoiden päätöspäivän sää oli upea:Aurakin oli tyyni ja rauhallinen vaikka rannoilla kuhisi:Onhan meillä täällä Turussakin omat rakkauslukkomme (ei kyl mun ja Karvisen lukkoa). Teatterisillalla:Markkinoilla nähtiin äiti ja isä. Äidillä oli muuten mun tekemä Norobaskeri päässä eli mun tekemässä päähineessä kehtaa kulkea julkisessa paikassa (Sukka-Marille tiedoksi). Kotimatkalla poikettiinkin heillä Förirannassa kaffella (harmittaa ku en sieltä muistanu rantakuvaa ottaa). Tylsä Karvis ei suostunu mun kanssa Föriajelulle...

Oli lähtiessä luvattu Tassulle ulkoilulenkki joten kotiin tultua pienen lumikuuron väistyttyä lähdettiin heti rantaan ulkoilemaan:Tassu suhtautuu isoihin haukkuviin koiriin tyyliin EVVK. Kulkee vaan häntä pystyssä ohi kuin ei huomaisikaan. Tällä kertaa ihan pikkuinen koira sai sen hermostumaan ja lenkki jäi lyhyeksi. Ainakin on hyvä tietää et jos Tassu joskus karkaa niin se osaa kotiin. Palattiin nimittäin omalle parvekkeelle sellaista loikkoloikkaa, et ei meinattu perässä pysyä!

Auringon laskettua alkoi nousta sumu:Talviaika on alkanut!