Matleenan blogihaasteesta tämänkertainen sytomyssykeräys lähti liikkeelle ja se on kuulkaas semmoinen juttu, että tämä keräyspisteen emäntä julkistaa loppumetreillä myssyasiat täällä bologimaailmassa eikä Facebookissa! Facebook on tietenkin nopeampi ja käteväkin tapa, mutta tää on nyt kyllästynyt tajuilemaan illat ja aamut pitkät ihmettelemässä miks mikän ei toimi niinkuin pitäis. Nih. Vuodatus on hidas ja työläs, mutta ainakin täällä tietää mitä saa ja voi vaikka neuloa sillä aikaa kun kuvat latautuu ja latautuu ja latautuu. Sitäpaitsi olen (ehkä harhaluuloisesti) sitä mieltä, että siellä naamakirjassa ei vieläkään ole ihan kaikki... Toisaalta ei ny tätäkään blogia lue ihan kaikki joten taidan yrittää laittaa linkin sinne Facebookiinkin...

TYKS Ystävänpäivän Sytomyssykampanja on loppumetreillään. On ollut ilahduttavaa huomata miten sana keräyksestä on levinnyt. Puotiin on viimeisen kahden päivän aikana tuotu myssy jos toinenkin. Moni kysyy vaatimattomana että kelpaakohan... Ihan varmasti kelpaa! Iloisena olen kuvannut kaikki toinen toistaan kauniimmat ja taidokkaammin tehdyt myssyt! Onkohan viime keräyksen hehkutuksesta peruja, mutta kivasti melkein kaikissa on lappu, jossa on pesuohjeet ja muitakin tietoja.

Keskivikko oli oikea myssypäivä!

Neuloo mopsien kanssa toi neljä kivaa myssyä. Raitalanka on Sirdarin Smiley Srtipes - bambuvillaa. Myssyn toteutus on mielenkiintoinen. Pitää kokeilla joskus. (vaikka mä julistin just Facen pannaan, ni sitä ennen luin et mossulassa oli kymmenes myssy valmiina:-)

Pitkin päivää myssynyssyköitä tuotiin:

Alimmassa kuvassa Tuomen äidin neulomia. Harva se päivä tämä rouva on poikennut puodissa tuomassa myssyjä ja hakemassa lisää lahjalankaa. Tuomi on itsekin neulonut monta myssyä ja innostanut muitakin mukaan.

Vielä vähän ennen viittä Tuovi poikkesi puodissa ihan muina naisina. Juttutuokion jälkeen kassista ilmestyi pari myssyä:

Tämän päivän aamu alkoi eiliseen tapaan:

Postityttökin kantoi pehmeän paketin, jossa lähettäjänä Maria Helsingistä:

Päivällä puotiin poikkesi Raitalammas, joka oli ottanut piloillani heittämäni haasteen vastaan ihan tosissaan:

Jos noin monta myssyä syntyy jämälangoista niin saahan sitä ostaa ihan vähän uuttakin

Myös Pirena oli kaivellut lankavarastojaan ylä- ja alakerroissa ja innostunut myssyilemään:

Moni blogituttu on osallistunut kaukaa ja läheltä. Mukana ovat olleet mm. MarjutJ, Mammutti, Kisa ja moni muu. Lämpimät kiitokset kaikille!

Viemme Piikun kanssa kampanamyssyt TYKSiin maanantaiaamuna 13.2. Jos et ehdi mukaan tähän niin ei hätää - myssyjä saa tahdä jatkuvasti ja ihan varmasti ne toimitetaan perille! Tyksiin voi myös viedä tai lähettää myssyjä suoraan. Osoite tulee myöhemmin.

Muistattehan, että Turussa Ystävänpäivän keräykseen tehtyjä myssyjä otetaan vastaan Käsityö-Elisassa vielä huominen perjantaipäivä ja Anjalinilla Salossa launataina yhteen asti!