Vuosi vaihtui rauhallisesti omalla kotisohvalla istuen ja vastarannan raketteja katsellen. Yöllä saimme kuitenkin pienet bileet aikaiseksi kun bongasimme Madeiralta palaavat naapurit ja kilistimme heidän kanssaan kuoharit kotiinpaluun ja Hassu Tassu Kissasen 1-vuotispäivän kunniaksi!

1208557.jpg

Lupauksia on turha tehdä mut tein kuitenkin. Painoindeksi normaaliksi (gulps). Tarkoittaa miinus <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />12 kiloa ja ukkokultakin saa pinnistellä yhdeksän kiloa (totuuden kuultuaan päätti unohtaa koko jutun). Lenkillä pitää käydä ainakin pari kertaa viikossa vaikka sohvalla puikkojen kanssa on paljon hauskempaa. Viime vuonna kävin todistettavasti sauvakävelyllä kaksi kertaa. Tänäänkin oltiin jo lenkillä, mutta ilman sauvoja. Askelmittari näytti vajaat 3000 askelta. Harmittaa, etten huomannut laitta mittaria kun tanssahtelin Strauss-konsertin tahtiin. Siitä olis varmaan tullut askelia paljon. Samapa tuo että ukko pitää hulluna ja kissa menee karkuun pelätessään joutumista mun valssikavaljeeriksi. Tipatonta tammikuuta en kyllä ryhdy viettämään, mut voisin toteuttaa kirjainyhdistelmää VVV eli Viiniä Vain Viikonloppuna. (Nerokkaana keksin heti muutaman kiertotavan: esim. PJJT=paitsi jos joku tarjoo)

Ja sit se tärkein: Neulon itselleni puseron. Ihan kunnollisen ja jostain ihanasta langasta! Pitkiin aikoihin en ole itselleni tehnyt muuta, kuin erilaisia riepuja ja kaapuja ja huiveja. Nyt siis pusero. Ongelmana on vaan se, että kun löydän maailmankaikkeuden ihanimman langan niin siihen pitäis löytää maailmankaikkeuden ihanin malli...Taitaa mennä syksyyn. Onkohan se Noroa tai nyt puikoilla olevaa Teeteen Primaveraa...