Kiitokset kaikille edellisen synttäripostauksen onnitteluista ja kaikille eilisille synttärivieraille! Aamulla olin ihan onneton, kun herätessäni katsoin ulos ikkunasta. Lunta tuli edelleen taivaan täydeltä ja luulin kaikkien pysyvän kotonaan lumen saartamina… Puodissa kävi kuitenkin väkeä ihan mukavasti ja onnetoinen kakkunikin kelpasi. Isä piti huolta kahvin riittävyydestä ja äiti tarjoilemisesta ja lankojen esittelystä. Minä tapani mukaan puhelin pehmoisia enkä tehnyt mitään…

 

Puodin keräyskoppaan on tuotu jo muutama sytomyssy. Viime viikolla saatiin nämä:

 1266900122_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pinkki on Marin ja punainen on Tuomen tekemiä. Molemmissa asianmukaisesti merkittynä koot, materiaalit ja pesuohjeet. Olisikohan Tuomi laittanut mukaan vielä pienen koruyllärinkin? Kiitokset! Keräykseen saatiin myös villainen huppu, joka suojaa ja lämmittää myös hartioita.

 

Pirenakin poikkesi synttärikaffella ja toi taas kolme kaunista baskerimallista myssyään. Kuvat voit käydä katsomassa hänen blogissaan.

 

Olen ollut tosi iloinen Sytomyssykeräyksen saamasta vastaanotosta. Moni on innostunut mukaan ja pitänyt asiaa tärkeänä. Mikäli et vielä ole kuullut Sytomyssykeräyksestä niin lisätietoa saat klikkaamalla seuraavaa kuvaa:

 1264856717_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona valmiita myssyjä voi tuoda myös Turun Neuletapaamiseen Ravintola Kerttuun. Oli tosi hauskaa viime kesänä, kun Salon Kipissä vieraili muutama turkulainen. Tällä kertaa hiihtolomalainen Jossu tulee kanssani Turun tapaamiseen vastavierailulle! Mukanamme on muutama kerä Tekstiiliteollisuudelta saamaamme sponsorilankaa halukkaille myssyilijöille.

 

Puodin 8-vee synttäritkin jatkuvat vielä pari päivää. Tänään on tarjolla paljon nätimpää kakkua – äidin leipomaa!

 

P.S. Otsikon ”lainasin” ystäväni työkavereilleen lähettämästä Sytomyssykeräyshaasteesta...