Lankakaupan täti on nyt ihan sekaisin ja innoissaan kun syksy on tuloillansa ja uusia lankoa putkahtelee ovesta sisään harva se päivä. Pitäisi laittaa uusia lankoja esiin ja somistaa näyteikkunaa ja neuloa langoista jotakin saadakseen tuntumaa, jotta voisi sitten kertoa muillekin. Niinpä lankakaupan täti poukkoilee sinne sun tänne ees ja taas eikä saa aikaiseksi mitään…(lukuun ottamatta minikokoisia huopahattuja).

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään viimein meillekin tuli Modassa ja Suuressa Käsityölehdessä tarjouksessa oleva Sirdarin Eco Wool dk. Tarkemmat tiedot löydät blogin yläosan "Modan tarjouslanka" –laatikosta. Värit on suoraan lampaan selästä:

 

 1891372.jpg

Pihlajanmarjat on Susun oma protesti…Elämässä pitää olla VÄRIÄ varsinkin syksyllä!

 

Päätin tehdä kokeeksi jotain pientä ja puikoilla on jo baskeri. Lanka tuntuu ihan ookoolta neuloa. Siinä on käsittelemättömälle villalle ominainen pikkuisen rasvainen tuntu mutta se ei sentään haise lampaalta!

 

Tämän langan lisäksi tarjouksessa on myös toinen Luomulanka – jo kesästä tuttu Sublime Organic Cotton on myös 15%:n halvennuksessa syyskuun ajan. Kokemuksiani siitä voit lukea täältä.

 

1529759.jpg

 

Syksyn kässylehdissä on jos jonkinlaisia lankatarjouksia. Kauneimmat Käsityöt –lehdessä tarjotaan Need Soft Tweed –lankaa ohjeineen hintaan 1,90 euroa/kerä. Meiltä saat langan ja ohjeen ilman postikuluja. Nyt mennään hiukan otsikosta syrjään, sillä tässä langassa ei taida olla luomua ja ekoa muuta kuin värit. Tarjolla on kolme väriä ja ne ovat harmaa, beige ja luonnonvalkoinen. Lanka tuntuu ihanan pehmeältä ja puikkosuositus on 6 tässä villan, akryylin ja viskoosin sekoitteessa. Lanka tuntuu mukavan pehmoiselta…

 

1891373.jpg

 

Ja sitten ne huonot uutiset: Ihanaisen Loftin valmistus on lopetettu! Tämä 100% merinovilla on ollut monien lemppari ja siitä on tehty myös kestovaippapöksyjä ahkerasti.

 

Ja sit ne hyvät uutiset: Hamstrasin tukusta viimeiset kolme kiloa ja se on nyt 4,60 eur/ kerä (normaalihinta oli muistaakseni 6,30)

 

Takaisin huonoihin uutisiin - Värit on tässä (hempeän vaaleanpunainen, hempeä persikka, hempeä lila luonnonvalkoinen, oranssi ja kirkkaanpunainen):

 

1860979.jpg

 

Kirjavia ei enää ollut saatavilla ja nää yksiväriset on tosi hempeitä (punaiset ja oranssit meni jo)

 

Ja taas hyviä uutisia – tätähän lankaa voisi pikkuisen piristää värjäämällä Kool Aideilla!  Keksinpäs tähänkin vielä viittauksen otsikkoon – Loftin tilalle on tulossa jossain vaiheessa Nimbus joka on taas ekovillaa onnellisten lampaiden selästä!