Fifi haastoi viikko sitten kertomaan kymmenen hyvän mielen aihetta. Kovin pieniä ja arkisia ovat nämä minun onnenaiheeni.

  1. Vapaapäivä. Sellainen, ettei ole mitään menoja tai suunniteltua ohjelmaa. Ihan vaan kotona saa olla tössötellä ilman kiirettä Tassun ja Karvisen kanssa. Sellainen päivä on tänään!
  2. Tassun lempeämpi aamuherätys. Kun se tulee tyynylle kehräämään ja tarpomaan. Se vähemmän lempeä ei oo nin kivaa – klo 4.18 se alkaa ”lukemaan” eilistä lehteä tai mun soffalle unohtunutta käsityöohjettani…
  3. ”Sielunmaisemani” katseleminen mökin rappusilla istuen saunan jälkeen.
  4. Valon lisääntyminen ja kevään tulo. Mielestäni talvessa, lumessa ja pakkasessa ei ole mitään vikaa mut pimeys ja räntä rassaa. Yhtenä iltana tällä viikolla huomasin, et kotiin tullessa oli vielä melkein valoisaa! Sinä päivänä, kun ehdin kotiin ennen auringonlaskua niin pidän itseni kanssa pienet juhlat!
  5. Hyvin nukuttu yö. Jos joskus nukkuu vaikka kuus tuntia putkeen niin sitä on ihanku uus ihminen!
  6. Asiakkaalta saatu kiitos. Siitä tulee niin hyvä mieli et aurinko paistaa mieleen vaikka olis miten synkkä päivä! Päinvastaisessa tilanteessa sitä sit rämmitään puoli metriä maan alla ja heräillään aamuyöllä murehtimaan…
  7. LANGAT. Ei kaivanne selityksiä Tässä kuvassa puotiin saapuneita kevätuutuuksia...
  8. Neulominen. Varsinkin uusien neuleiden aloittaminen, kun kaikki ihanuus on vielä edessä.
  9. Juuri siivottu koti. Siivoaminen ei oo kovin kivaa mut kun kaikki on puts plank ja järjestyksessä niin se on ihana tunne!
  10. Hyvä ruoka. Varsinkin jonkun muun tekemä maistuu aina paremmalle

Pidän itseäni ihan peruspositiivisena ihmisenä. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut ajattelevani enemmän niitä mustia synkkisajatuksia ja jupisevani kaikesta ihan turhasta. Tämä oli hyvä palautus maan pinnalle. Kiitti Fifi! 

Päätin, etten laita tätä haastetta eteenpäin kenellekään erityisesti vaan haastan kaikki lukijani hetkeks pysähtymään ja miettimään omia onnenaiheitaan. 

Aurinkoista sunnuntaipäivää!