Sit kun täällä blogimaailmassa julistetaan se "Suomen tylsin neuloja" -skaba niin muiden on ihan turha edes osallistua. Mä voitin sen jo.

Vai miltä näyttää viikon valmistuneet?

Lepakko (alias Revontulihuivi)numero 6:

Lanka Mohair Lux (niinkuin kolmessa edellisessäkin) 95 g. Jotain sentään muutin - neuloin tällä kertaa seiskan puikoilla (edelliset kutosella) ja värikin on uusi. Kuvassa väri on kyllä paljon sinisempi kuin livenä. Tuo on oikeasti kaunis violetti... Musta tuo malli on vaan niiiiin ihana neuloa, että varmaan pitää tehdä näitä täysi tusina! Joku vois ajatella et vois sitä joskus tehdä jotain muutakinSilmänisku

Nää vuodatuksen uuden hymiöt on hauskoja!

Lisää osastolle "nähty ennenkin" eli tavissukat:

Lanka: Hjertegarnin Bamboo Strompegarn (60%villa, 25% bambu, 15%polyamidi) 76g. Koko 44. Nuo tekojalat kuvassa taitaa olla kokoa 37.

Nää on menossa 16-vee veljenpojalle, joka ennen joulua vihjaisi et ne bambusukat oli kivat... Joulupukki kyllä kuuli vihjeen, mutta aikapulan vuoksi paketoi neljä eriväristä lankakerää ja laittoi mukaan lapun, että värin saa valita ja sukat tulee sitten myöhemmin. Joulupukki myös vihjaisi, että pinkkiä olis hauskin neuloa... En ollut uskoa korviani kun kuulin veljeltäni, et pinkit oli toiveissa - oli pakko varmistaa pojalta itseltään samalla kun utelin kengännumeroa. Hieno juttu! Noita oli paljon hauskempaa neuloa, kuin Karvisen "huomiota herättämättömiä" lahjasukkia!

Tää Joululahjomistapa on ollut mulle tyypillistä ihan kakarasta asti. Ajatus on aina ollut hyvä, mutta usein pakettiin on päätynyt villapaita yhdellä hihalla tai pelkkä lahjakortti. Karvinenkin sai tänä vuonna yhden sukan ja toisen sukan varren puikoilla... Jotenkin aina ylimitoitan omat voimani ja ajan. Montakohan lahjakorttia on jäänyt kokonaan toteuttamatta?

Nyt on käsissä jotain ihanaa, värikästä, aitoa, ihmeellistä, kummallista ja eettistä. Niitä vaan silittelen, ihmettelen ja huokailen onnesta. Tuskin edes puikoille raaskin laittaa. Niistä lisää toiste!