Syksyn tulon voi huomata siitä, että Susu ja Karvinen laskevat mökillä iltaisin verkot ja käyvät pilkillä. Viime viikon lauantaina sain ihan kohtuulliset eväät enkä ollut kovin pahoillani siitä, että mut suljettiin mökkiin kun porukat lähtivät kesken kaiken joillekin 50-vee bileisiin kaupunkiin. Onneks ne löysi takaisin saareen illalla vaikka oli tosi pimeää.

Tänään odottelin jotain vähän parempaa, mutta yhden vaivaisen särjen olen koko viikonlopun aikana saanut! Koko ajan meillä puhutaan kalasta mutta koskaan sitä ei saa syödä vatsan täydeltä!

Viime viikonloppuna opin uutta! Kiipesin katolle:

1841946.jpg

"Kuis nyt viikset pannaan"?

Sen olen osannut ennenkin. Mut alastulo on ollut hankalaa. Olen karjunut aikani katolla ja sitten joko Karviselta tai Susulta on mennyt hermot ja ne on hakeneet mut alas.

Katsokaas tätä:

1841947.jpg

Onko kyseessä:

a) liito-orava?

b) kalalepakko?

c) Herra Hassu Tassu Kissanen eli MINÄ?

Ja tässä vielä loppun tyylinäyte:

1841948.jpg

Syksy on tosiaan jo tässä. Vaikka Susu edelleen pitää puotinsa kiinni lauantaisin, niin pikkuhiljaa työt alkavat häiritä blogikissan viikonlopunviettoa. Huomisaamuna joudun koppaan ja veneeseen ja kaupunkiin ennen kukonlaulua kun Susu lähtee Helsinkiin shoppailemaan syksylankoja puotiinsa. Tällä kertaa me pojat ei voida jäädä saareen kun Karvinenkin menee mukaan koska Lauttasaaressa on venenäyttely. Jos se ostaa uuden veneen niin toivottavasti se on vähän kissaystävällisempi kuin nykyinen. Toivoisin vähän vähemmän kolisevaa ja möykkyistä matkantekoa... Myös Susu tykkäisi enemmän veneilystä jos voisi matkalla vaikka neuloa sukkaa!