Se on kuulkaa ny sillä tavalla, että tän pitäisi olla iloinen asia mut oikeesti mä mielummin vaikka opettelisin virkkaamaan!

Uusi tietsikka on kiiltävä ja hieno ja siinä se sit onkin. Netti avautuu mut mikään muu ei. Tämä oma osaamattomuus on NIIN turhauttavaa.

Susukatastrofit sai jatkoa eilen kun jonkun ennustama "Ei kahta ilman kolmatta" tapahtui. Olin ottamaisillani valokuvaa maailman täydellisimmästä neulesaumasta, kun kamera putos lattialle... Ehkäpä se kuitenkin siitä tokenee. Puolen vuorokauden levon ja latauksen jälkeen näyttää siltä, että kuvia voi taas ottaa.

Johan myrkyn lykkäs!Pakko mennä vähäks aikaa soffalle kutomaan tai muuten isken lekalla kiukuspäissäni tämän hienon uuden masiinan mäsäks.

Tassu ei meikäläisen kiukuttelust ole moksiskaan. Se vaan maata röhnöttää sängyllä ja urahtelee tyytyväisenä vatta pystyssä. Viikonloppuna se oli kaivonvahtina. Tai tais olla edellisenä viikonloppuna...Opettelen täs samalla käyttämään kameran mukana tullutta kuvankäsittelyohjelmaa huonolla menestyksellä. Pitkä tie edessä siinäkin.

Kai tää täst.