Täällähän minä! Täällähän minä!

Lauantai-iltana sain ensimmäisen valmiiksi. Hiukanko olin ylppiä itsestäni!

Sunnuntaipäivä menikin tukkukierroksella Helsingissä. Pitää tunnustaa että tilattua tuli neljää väriä Noron Silkkisukkaa ja 100% pellavaista neulelankaa kahdeksaa väriä (ei ihan täydellistä punaista mutta mustaa kyllä) johon hurahdin tyystin jälleen kerran ajattelematta yhtään mahtaakohan se ketään muuta kiinnostaa... Puhumattakaan muista pienemminstä sortumisista. Taas löytyi myös muutama kilo sitä jo ammoin lopetettua Loftia. Tällä kertaa kirjavia. Lisäksi täydensin kirjontalanka- ja kangasvarastoani ja muuta tilpehööriä.

Matka meni lokoisasti kun sain vaan istua kyydissä naureskelemassa navigaattorin tädille, joka ei ollenkaan ymmärtänyt uutta moottoritietä. Se vaan kieputti karttaa ruudulla ja viiden kilometrin välein pyysi tekemään uukkaria. Onneksi uusi tie oli vaan osan matkaa - muuten olisi täti varmaan saanut mahahaavan. Ja minä tikuttelin sormikas kakkosta. Ja nyt ne on valmiit:

Eri paria ovat. Muutenkin kuin värin puolesta. Jokaisessa sormessa on eri määrä silmukoita kaikista tarkoista muistiinpanoista huolimatta.

Käytettyäni koko viikonlopun kaikki liikenevät hetket hirmuisen puikkohässäkän kanssa saan kirjattua tammikuun langankulutustilastooni huikeat 35g...

Tää oli ihan suunniteltua. Loppulangalle on jo kohde olemassa ja se ei oo sukka!

P.S. Myös langat on jo päätelty. Ainakin toisesta sormikkaasta:-)