Meidän äiti on aloittanut jouluvalmistelut hyvissä ajoin:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 1971103.jpg

Lanka: Tove (parrassa Canto)

Puikot: 5-5½

Menekki: 1 lankapaketti = kaks tonttua

 

Rohkenen julkaista nämä Glögipullon vartijat omissa valmistuneissani, koska minä pikkuisen autoin huovuttamalla ja kasvattamalla herroille parrat (eikä äidillä ole blogia, jossa julkaista…). Itse asiassa nämä herrat ovat lymynneet hattuhyllylläni (Tassua piilossa) huovutusta odottamassa jo hyvän aikaa – viime aikaisten onnettomien huovutuskokemusten jälkeen pelkäsin, että pilaan nämäkin. Mutta vanha kunnon Tove-lanka käyttäytyi niin kuin ennenkin! Lankapaketteja ohjeineen saa tietysti puodistani

 

Omista tekemisistäni en voi pahemmin hehkutella… Sukka kakkoset on teritetty (on muuten hauska ilmaisu) ja luulen että kaksilla ehjätyillä villasukilla tulen taas toimeen muutaman tovin. Tällä kertaa bambuiset raitavarret saivat terät Trekkng Hand Artista. Ihan kokonaan yhtä ja samaa lankaa molemmissa sukissa kantapäistä varpaisiin!

 

Viikonloppuna testasin Brisin, Liman ja Mohair Luxin konepesunkestävyyttä. Kaikissa on suosituksena käsinpesu… Villaohjelmalla kolmessa kympissä kaikki selvisivät mainiosti huopumatta! En tietenkään voi kenellekään suositella näiden konepesua mut kerronpahan vaan…

 

Blogikuvaaja Karvinen on heittäytynyt varsinaiseksi välineurheilijaksi ja hankkinut uuden kameran. Mun mielestäni hän ei todellakaan tarvinnut uutta kameraa ja tietysti jäkätin asiasta (ajatelkaa miten paljon LANKAA samalla rahalla olis saanu). Perun jäkätykseni, koska vanha kamera ei mennyt vaihdossa vaan se asustaa nyt mun olkkarin lipaston laatikossaJ Ohjekirjaa kannattais varmaan lueskella… Kaahasin eilen kotiin tuhatta ja sataa ehtiäkseni kuvaamaan noi tontut ilta-auringossa. Voisko joku kertoa mulle mihin asentoon se kuvausnappula pitäis kääntää ettei tuo valkoinen olis noin kirkas?

 

Kun kamera on lähellä ja käyttövalmiina voi joskus onnistua hankkimaan todistusaineistoa myös blogikissan tekemisistä:

 1971097.jpg

 

Yhä ylös yrittää… Nyt se sit on keksinyt tämänkin kiipeilykohteen! Yhtenä päivänä ihmeteltiin miten tuo paperinaruenkeli on päätynyt lattialle... Kiipeily yläilmoihin sujui ihan mallikkaasti ja mitään ei pudonnut tai mennyt rikki. Taidan kuitenkin varmuuden vuoksi pelastaa kaikki herkät esineet Tassun "Rappusilta".

 

Noi tulppaanit on muuten meidän isän tekemiä!