Viikonloppu vierähti Lankafarmilla. Sinne kutsun tällä viikolla teidätkin! Perjantaina tutustuin farmilla asustelevaan possuun.

 

Lanka: teeteen vauvalanka helmi, ihana 100% merinovilla, 50g=200m. Knit Pro:n ergonomisella Gold Alumunium –koukulla pistelin menemään. Menekki vajaa kerä.

 

Ainakin Tassun mielestä possu oli tosi kiva… 

Minähän en tunnetusti ole koiraihminen, joten lauantaina piti alkaa varovaisesti tutustua Hönö-koiraan… Mietin et mitähän tästäkin tulee:

 

Nauratti ihan kybällä! Sunnuntaina jatkoin farmiin tutustumista. Aurinkoinen päivä kyllä houkutteli välillä jäälle reippailemaan. Tai miten sen nyt ottaa…

 

Kotiuduttua jatkoin virkkailua parvekkeella. Tuntui ihan siltä, kuin aurinko olisi oikeasti tarttunut! Kesä tulee! Ja farmille asukkaita:

 

Jos koiran nimi on Hönö, niin ei kai voida odottaa se olevan kovin älykkään näköinen…Eihän? Monet vattakippuranaurut saatiin tämän koiruuden syntyhetkinä...

Sunnuntai-iltana minä virkkasin Hönökappaleita ja Blogikuvaaja Karvinen piti mulle jukeboxia juutuubissa. Sain kuulla Tapsa Rautavaaraa, Ressu Redfordia, Veera Teleniusta ja muuta kovasti eriskummallista musaa kuten Iltatuulen Viestiä ja Myrskyluodon Maijaa… Onks mun isän Harju&Pöntinen –propaganda alkanut toimia vai onko DJ:llä viidenkympin villitys? Vai kriisi? Onko ihme jos Hönö näyttää vähän hassulta jos työmusa on edellämianittua? Tosin jos katsotte alkuperäistä (KLIK) niin onhan ne ihan selvästi sukua….

Tällä viikolla siis teeteeliikkeissä eli myös Anjalinilla kans ollaan Lankafarmilla! Ohjeet possuun, Hönö-koiraan ja My Little Ponyyn kera lankojen. On tarjolla Kis-Kis-kissakin, mut en viitsinyt sitä neuloa, koska meillä asuu yks ihan OIKEAKIN:

 

Sunnuntain päivälenkillä Tassu osas näyttää ihan fiksultakin. Eiks nii?

 Naistenpäivänä torstaina 8.3. kaikki teeteelangat miinus 20%!  teeteelankoihin voit tutustua klikkaamalla TÄSTÄ. Tarjous on voimassa vaan yhden päivän. Käytä tilaisuus hyväksesi!

Kivoja malleja löytyy lisää verkkolehdestä. Oletko jo tilannut omasi? Jos et niin se onnistuu TÄÄLTÄ…. Uusin lehti ilmestyi 1.3. ja siinä on paljon kivoja ohjeita mm.teeteelangoille ja lisää asukkaita Lankafarmille!

Eiliseen valonlisääntymispostiin liittyen keksin tänään tavan seurata aurinkoasentoa kotiin tullessa. Kuudelta aurinko paistoi vielä korkean talon kolmeen ylimpään kerrokseen. Montakohan päivää menee ennenkuin se paistaa tänne maan tasalle?