Kiitos edellisen postin kauniista ja kannustavista kommenteista. Tosissani liikutuin. Ja ihan tosi – mietin siirtymistä muualle ja tiedän kyllä osaavani ja oppivani. Onhan bloggeriinkin jo sukkasatojen kautta tullut tutustuttua. Mulla on vaan muutosvastarintakänkkäränkkä meneillään.
 
Olen tässä Vuodatuksen pöljäilyn aikana saanut tunnustuksen Helmiltä ja vielä Seijasiskoltakin. Kiitos teille molemmille!
 
Tunnustuksen "säännöt" ovat seuraavanlaiset:
1.Kiitä tunnustuksen antajaa
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Kahdeksasta iso osa on vuodatuskohtalotovereitani. Osa jo siirtynyt uusiin maisemiin…

 1. Onnenkylän Tarinoita – Jossu75:n uusi nukkisblogi
 2. Maalla On Mukavaa – Leevikissan äiti Birgitta 63 on siirtynyt bloggeriin
 3. Karvatassuja ja käsitöitä – Mariannelle – myös bloggerissa nykyään. Toivottavasti saamme lukea Prikun ja Killin kuulumiset tästä uudesta osoitteesta!
 4. Naapurilleni Askartelupuoti Mulperin Minnalle. Näköjään hänen Vuodatuksensa toimii taas. Vähänkö olen kade…
 5. Ida-Marialle, joka jo oli iloinen blogien nollautumisesta. Uutta alkua odotellaan…kalankuorijuttuja varsinkin:-)
 6. Katalle. Katan Kätöisistä on taas alkanut tulla kässypäivityksiä pitkästä aikaa. Jatkoa odotellaan...
 7. Sukka-Marille. Taidetaan olla kohtalotovereita
 8. NeulefriikikkPiikulle. Innostava ja kannustava ystäväni meren ja järven takaa.

Kahdeksan satunnaista asiaa…

 1. Mulla oli eilen punkki päässä. Jos nää jutut on ihan pöljiä niin siinä selitys. Karvis sai punkin pois mut sit alettiin miettimään et se jälki tarttis varmaan desinfioida… Mut millä? Onko saaressa desinfiointiainetta? Jos on niin missä ja koska oli viimeinen käyttöpäivä? Lopulta päädyttiin siihen tulokseen et paras aine on puhdas viina. On se vaan komeeta kertoa, et mulla on puoli litraa Valge Viiniä päässä…Ulkopuolella! No oikeasti löydettiin se oikea desiaine ja vuosikertaviina jäi odottamaan tosi pahan päivän varalle. Tassul oli eilen vaan kolme punkkia.
 2. Rakastan aamukasteisen maan tuntua paljaiden varpaiden alla. Tai auringon lämpimän rantakallion. Sattuneista syistä olen tässä viime päivät tinttaroinut mökillä bikineissä ja toisessa jalassa musta rikkinäinen stay-up tukisukka. Ilman kenkiä kuitenkin. Olen siis ollut tosi seksikäs…
 3. Tänään käytiin varkaissa. Saaliina oli puoli litraa punaisia ja keltaisia vadelmia. Sain houkuteltua rötökseen Karvisenkin (tosin ihan pienellä huijauksella ja äiti yllytti). Vadelmat laitetaan ens talvena kotiviinin mausteeksi mustikoiden lisäks. Viinille on jo nimikin olemassa. Se on ”Rötöksen maku”…
 4. Saatiin myös viis litraa kantsuja. Ihan laillisesti jokamiehenoikeudella metsästä kerättiin. Oman pihan keltainen kulta jätettiin vielä pariks päiväks kasvamaan. Kahteen päivään en kyl oo kerännyt yhtään mustikoita vaikka ne huutaa tuolla puskissa suurina ja mehevinä et ”tuu poimimaan!”
 5. Mä en oikeasti pelkää ukkosta kovin paljon. Mut oli kiva vähän pelätä ku olis Karvis, jonka kainaloon saattoi mennä ”turvaan”. Tassu katsoi parhaaksi mennä sängyn alle eikä uskonut vaikka me molemmat käytiin vuorotellen kontallaan makkarissa hokemassa sille et ”Ei mitään hätää”… Parin yön takaiset ukkoset oli komeita luonnonnäytelmiä!
 6. Tää kesä tulee jäämään mieleen kohjukesänä. Kipeät ovat ja siks ne tukisukat. Mitä kuumempi ilma sen kamalampi olo. Mä odotan pakkasta! Ja kai niille kohjuillekin jotain tehdään lähiaikoina.
 7. En voi ihan kokonaan syyttää Vuodatusta blokkaamattomuudesta. Kun on koko ajan vähän kipeä olo niin juttu ei kerta kaikkiaan luista. Ei ainakaan mikään mukava juttu ja pahalla päällä ei tänne viitti kirjoitella. Musta on tänä kesänä tullu vanha kärttynen ämmä enkä tykkää itse omista jutuistani yhtään.
 8. Olen mä silti vähän kässyjäki tehny.