Saatiinhan jotain uuttakin lankaa ennenkuin kemut on ohi! Kameran akku ilmoitti, että kuvat pysykööt piilossa, joten ehkäpä illalla... Monien kaipaamaa yksiväristä Steppiä ja Gjestalin uutta Frost-nimistä ohutta sukkalankaa putkahti puotiin eilen. Frost on 50 g:n kerällä ja kaikki kolme väriä on taas niin ihania, etten osaa päättää mistä alottaisin... Ehkäpä vaan silittelen niitäkin pari seuraavaa päivää!

Edit: Tässä kuva Stepeistä. Frostin värit oli kuvassa omituisia, joten jätän sen julkaisematta kun livenä ovat paljon kauniimmat!

Päivän aikana kummityttö ehti neulomaan itselleen kahvinkeiton lomassa mustasta Alfasta korvapipon! Hieno saavutus varsinkin kun edelliseen käsityöhön (kaulaliinaan) meni kaksi vuotta! Kiitos mukavasta seurasta!

Eileisen päivän hauskin myyntiartikkeli oli sormikaspuikot (kuulemma maailman laiskimman) kissan tossuja varten. Mietittiin miten monta sekunnin tuhannesosaa sukat pysyisivät Tassun tassuissa... Vai olisikohan moinen kummajainen yhtä suuri järkytys kuin jouluna Tassulle pukemani punainen rusetti, joka sai kattiparan jähmettymään suolapatsaaksi sängyn alle pitkäksi aikaa...