Kukas kissan hännän nostaa ellei kissa itse?

Sain viimein valmiiksi oman kesäneuleeni ja tykkään siitä ihan mahdottomasti!

1734663.jpg

Lanka: Blend Bamboo (70%bambua, 30%puuvillaa) 7 tai 8 kerää

Puikot: 3 (perinteiset metalliset tietenkin...)

Ilman mutkia ei tämäkään neule valmistunut, tosin purkupäiviä en pitänyt. Etukappale on yhtä erää, takakappale toista ja hihat kolmatta ja kaikki erät on erivärisiä. Eipä haittaa... Loppumetreillä myin omaan puserooni varatut langat pois ja onneton UFO odotteli hihalankaa monta viikkoa...

Hjertegarnin ohje toimi hienosti! Tuo pääntien muoto on mielestäni tosi kaunis ja hihat istuivat paikoilleen ihanasti ilman taistelua. Helmaosaa piti tietysti vähän muutella...koska mä en kertakaikkiaan VOI tehdä neuletta täysin ohjeen mukaan.

Sileästä neuleesta ei tahdo tulla tasaista, vaikka miten yrittäisin. Siispä minulla on ystävä, joka tasoittaa pahimmat epätasaisuudet - pesukone! Heitin uutukaisen neuleeni villaohjelmaan ja pahimmat kuhmut tasoittuivat. Niin innoissani olin kerrankin jostain kunnollisesta itselle tehdystä, että sovitin sitä märkää neuletta parikin kertaa päivän aikana...  Sori vaan kaikki, jotka jouduitte katsomaan... Tulipa samalla huomattua, että BB tuntuu ihanalta iholla myös märkänä!

Jos joku ihmettelee, miksei kokonaisuudesta ole kuvaa niin se johtuu siitä, että vaikka tykkään neuleesta, niin kuvassa näkyi kaikki mun kurvit, mutkat ja läskimuhkurat. Ei niitä voinut julkaista. Ja kuvat nähtyäni vaivuin epätoivoon, sirottelin päälleni tuhkaa, raivosin Karviselle ja melkein itkin ja päätin myydä OMAN kesäneuleeni eniten tarjoavalle. Ja pukeutua jätesäkkiin loppukesän. Huomenna otetaan uusi kuva puserosta ilman sisälmyksiä. Ja aion joka tapauksessa sitä käyttääkin.

P.S. Tämäkin lanka on Anjalinin kesälanka-alessa...