Eilinen "Kipuapupäivä" toi paikalle heti alkuunsa monta kiinnostunutta. Pirkko toi mukanaan lankojen, lämmittimien ja opastuksensa lisäksi "poikaystävänsä":

1287075430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kaveri on aika puisevan oloinen, mutta pysyy vetreänä, koska Pirkko on pukenut hänen ylleen aika lailla kattavan valikoiman lämmittimiäHymy Ja kun Pirkkkoa kuuntelee ja hänen sivujaan lukee niin poikaystävältä vaaditaankin turnauskestävyyttä - ihan huonossa kunnossa ei uida meressä ympäri vuoden ja käydä kalassa!

Välillä oli hetki aikaa kaffitella ja äidin kanssa muistella tietokoneen ruudulla pyörivien kuvien kera kesäistä juurimatkaa Terijoelle. Tälleen umpiturkulaisena oli tosi huvittavaa seurata, kun paikalle sattui neljä toisilleen ennestään tuntematonta karjalaista ja kun yhteiset juuret huomattiin, niin kaikkien puhe muuttui heti "Mie ja Sie" -kieleksi!

Omalla kässyrintamalla on surkeaa. Kaikki viikon aikaansaannokset on menneet purkuun (ja mä vihaan purkamista). Alpakkasukkalangasta piti tulla Casanovat, mutta ohje meni yli ymmärryksen ja nyt siitä on tulossa AnnikaB:t. Asiakastilausneule oli liian pieni - purkuun. Yksi omakin neule meni purkuun, mutta onneksi äiti innokkaasti hoiteli homman. Monta ihanaa lankaa odottaa soffalla neulomista, mutta luulen olevan parempi vaan silittää kissaa (jos sen saa kiinni) ja lankoja ja olla neulomatta kun purkuun menis kuitenkin!

Muitakin lähesonnettomia asioita on sattunut. Tiistaina tiskikone sanoi sopimuksen irti. Sehän on melkkest katastroohvi yhden naisen ja kissan huushollissa, jossa ei juurikaan kokkailla. Hassusti kone kuitenkin päätti sittenkin toimia eilen = Onnenpäivä!

Tämä päivä alkoikin sitten mukavasti yhteissuihkulla Tassun kanssa. Olen naarmuilla mut en kovin pahasti.  Tassun peppukarvoihin oli tarttunut pökäle... Vielä kotiin tullessanikin katti oli epäluuloinen ja vietti ensimmäisen tunnin tiivisti sängyn alla. Sorry - siitä ei nyt saa kuvaa...

Mulla on kotona ns. "Kissaturvallinen alue" hattuhyllyllä. Sinne nostetaan esim. satunnaisesti kotona olevat langat ja muut tärkeät jutut. Sunnuntaina ostettiin Tassulle 6 kpl kissanminttuhiiriä ja annettiin yksi leikkiin. Loput jemmattiin hattuhyllylle. Eilen kun tulin kotiin niin hiiripaketti oli keskellä olkkarin lattiaa!

1287076414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mun huushollissa ei siis ole kissaturvallista paikka. Ja kuten kuvasta näkyy - mun huushollissa ei ole Tassunkestävää parkettiakaan...