Toiset langat saa mut ihan hulluna tikuttamaan. Ja kun vielä ohje on koukuttava, niin illalla ei malta mennä nukkumaan vaikka pitäis ja viikonlopuksi suunnitellut kotihommat saa suosiolla väistyä.

Piikun Höyhenpilvi valmistui sunnuntaina:

Lanka: teetee Lumi (25g=125m, 75% kid mohair, 25% silkki). Puikoilla Knit Pro nro 4 menekki 47g. Ihana!

Piiku mainitsi mallin esikuvaksi Nikolain ja Baktuksen ja minä toteutin mallin niin kuin baktukset on tapana – tein ensin yhden kerän, merkkasin keskikohdan ja tein peilikuvaksi toisen kerän. Sunnuntaiaamuna vähän jänskätti et riittääkö lanka. Kokonaista kolme metriä jäi ylikin Tämä Neulefriikin ohje on ilmaiseksi ladattavissa Ravelrystä.

Sormineulonta on ollut yksi tämän talven hassutuksista. Minä en yhtään tykkää paksuista puikoista, joten päätin kokeilla neulomista ihan ilman puikkoja! Sunnuntai-iltana loin sormelle kahdeksan silmukkaa ja neuloin i-cordina putkea 33g (vähän yli metrin) teeteen Taigaa. laitoin silmukat odottamaan silmukkaneulalle ja tein vielä kaksi samanlaista putkea. Putket palmikolle, päät silmukoitiin yhteen ja pitkokauluri oli valmis! Kiva ja tosi lämmin pistelemätön kaulapitko. Menekki 100g (105m). Ja pakko myöntää – vuorokausi vaihtui taas enkä malttanut mennä nukkumaan ennen langan loppumista!

Tänään olikin ihan jotain muuta ohjelmassa. Laskiaisena piti tietenkin päästä pyllymäkeen! Lähdettiin sit koko "perheen"  voimin ulkoilemaan. Minä löysin pienen mäennyppylän, jonka puolivälistä (en uskaltnut ihan ylhäältä) laskin kaksi kertaa! Tassu pelästyi äiskän hulluttelua – kuvaa ei oo, koska Karvisen piti juosta kissan narun jatkeena. Kissan ehdoilla mentiin kuitenkin ihan kelpo lenkki pitkin rantoja. Kotiin tullessa kisu sai possun sydäntä ja me keitettiin kaakaot:

 

Nam! Kiitos Ida-Marialle suklaaherkuista!

Viime päivät olen viettänyt muistellen kulunutta vuosikymmentä. Aika on vierähtänyt huomaamatta. Olen tosi kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä unelmieni työtä. Torstaista lauantaihin on aika juhlan ja Anjalinilla vietetään 10-vuotissynttäreitä. Huomenissa lisää synttärien ohjelmasta ja tarjouslangoista, joista muutama esimerkki yllä.

The Lankakaupan tarjoukset voit käydä tarkistamassa myös Anjalinin Facebook-sivuilta. Ja kaikille tiedoksi – Facebookin ei tarvitse kirjautua nähdäkseen Anjalinin sivut…