Perjantaiyönä heräsin kummalliseen tunteeseen ja tunnusteltuani oloani hetken totesin että kuumettahan tää kumma olo. Ja yli kolkytkahdeksan!Harvoin sairastavana kodin droppivarasto ei ole kummoinenkaan, mutta könyttyäni kaikki kaapit löytyi yks para, yks ibu ja yks asperiini jotka hotkaisin kerralla ja kömmin takaisin peiton alle hikoilemaan kolme yöpaidallista kuumetta pois. Aamulla olo oli ihan ookoo ja lämpö enää 37 ja iltapäivällä normaali alle 36... Kummastutti tämä kummallinen kuumeilu, mutta nyt on sillekin selitys löytynyt: Se oli varmasti äkillinen Noroviirus! Aloin heti lääkityksen:

Hyrrä-baskeri. Lanka NORO Kureyon, väri 124 79g. Johan kuume laski! Baskeri on ajateltu äidille uuden takin kaveriks, mut jos se ei sovi niin voisin vaikka pitää itselläni.

Marraskuisilta Tampereen messuilta tartui mukaan vyyhti Kipuapusilkkivillaa. Lanka on kulkenut kässäpussissa siitä lähtien ja odottanut inspiraatiota. Jostain syystä siihen tarttuminen on ollut kiven takana... Viime päivinä olen kolmesta suunnasta (terveiset mm. Hankoon) saanut kuulla Kipuavun erinomaisuudesta, joten tänään lääkitsin orastavaa räkätautia:

Myönnettäköön, ettei tuon langan neulominen ollut mikään nautinto, mutta jos sukkapari syntyy muutamassa tunnissa, niin kyllä sen kestää jos kaikki luvatut krämpät korjaantuu käyttämällä noita sukkia (tai rannekkeita tai pipoa tai hartianlämmitintä)! Menekki oli 64 g. Kuvauksen jälkeen kastelin sukat. Jospa vesi vanhin voitehista taas toimisi tasoittajana...