Jos ny joku kuvittelee et Susu on ryhtynyt urheilulliseksi niin pitää heti alkuunsa oikaista käsitykset. Kävelysauvat on edelleen käyttämättömänä Corollan takapenkillä eikä  maratonia kai muutenkaan harjoitella sauvojen kanssa?

Mun puolimaraton täyttyi eilen kun valmiiksi tuli parit tilaussukat:

 

Lanka: Austerman Step (retrovärejä). Puikot 2½ (sekalaisia Knit Prota, bambua, ruusupuuta ja metallia). Miesten sukat nro 42, menekki 74g, naisten sukat nro 36, menekki 56g.

Vuodenvaihteessa kun laskeskelin (kaikista hyvistä pätöksistäni huolimatta) viime vuoden kulutuksia niin totesin metrien olevan paljon kuvaavampia kuin grammojen. Siinä laskiessani tapani mukaan pohdiskelin asiaa itsekseni ääneen. Mulla on tapana selvittää ajatuksiani puhumalla, enkä TODELLAKAAN kaipaa ajatuksiini kommentteja enkä varsinkaan neuvoja. Karvisella taas on tapana pistää nokkansa joka asiaan JA kommentoida JA neuvoa… Hermothan siinä meni kun Blogikuvaaja alkoi asettamaan mulle neulontatavoitteita! Kehtas ehdottaa et jos vaikka neuloisin tänä vuonna Maratonin! Maratonia en neulo mutta puolimaratoni on Wikipedian mukaan 21097 metriä ja se on nyt saavutettu! Hip ja Hurraa!

Olisihan se ollut komeaa julkistaa puolimaratoni jollain vähän fiinimmällä langalla… Jopa Tassun mielestä pling-pling-lanka on ihan mielenkiinoista:

 

Marks&Kattens Paljett neulotaan toisen langan kaverina ja sen paljetit tuo neuleeseen juuri sopivasti pientä bling-blingiä... Kokeilussa on lenkkialpakkatuubi punaisen paljetin kanssa. Perästä kuluu.

Nyt palaan kuitenkin sukkalankojen pariin…