Tämänkertainen Kissakuvahaaste on juttu, mitä mun ei pitänyt teille kertoa ollenkaan. aamulla luin haasteen ja repesin nauruun kun siellä luki: ” Saako kevät hormonit hyrräämään leikatulla herrasmieskollillakin?”.

 

Meidän Tassu ei taida olla mikään herrasmies, mutta tietääkseni leikattu kuitenkin. Aina muutekin puhelias poikamme on kevään tulletn ollut entistä enemmän juttutuulella. Muutama viikko sitten tulin vähän epäileväksi että onkohan se leikkaus mitenkä onnistunut kun Tassu on ihan selvästi RAKASTUNUT mun unikaveriin Tuusaan! Tuusa on lelunorsu, jonka sain 18-vee synttärilahjaksi silloiselta poikaystävältäni.

 

 1271700887_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Ensi kertaa heidän lemmenhetkensä nähtyäni soitin kauhuissani Tassun AU-isälle Karviselle ja pyysin surffaamaan netissä että onko tää nyt normaalia! Kun Tassu kävi rokotuksissa Pääsiäisen jälkeen niin eläinlääkäri oli vaan todennut että ”Jotkut leikatut kissat tekee sitä”.

 

Tassu kerhää ja tarpoo Tuusaa vimmatusti ja pepun liikkeestä ei voi olla tulkitsematta muuta kuin että lemmenlekki tässä on menossa…

 

Ehkei tässä kuitenkaan kannata olla kovin huolissaan. Taitaa Tassun ja Tuusan lempi olla aika vaaratonta sorttia. Työmatkalla tänä aamuna huviteltiin ajatuksella että minkälaisia niiden jälkeläiset voisivat olla… Tassun komea häntä ja Tuusan yhtä komea kärsä… Onneksi hän kevään tullen rakastui Tuusaan eikä alkanut merkkailemaan reviiriään!

 

Pahinta kaikessa on että mä olen aina kuvitellut että Tuusa on poikanorsu!