Lomanen on ohi ja matka meni kivasti. Nyt alkaa jo tärviöllä olleet jalatkin toipua ja voin kävellä normaalisti. Vielä eilen vaapuin tyyliin Ahtisaari...

Sen verran kieroon kasvanut olen, että musta on aina ollut hauskaa tulla töihin. Maanantaina olin ihan hepuleissa, kun pari uutta kesäistä ihanuuslankaa tuli ovesta ja muutama oli jo ennen lomaa, mutta pidättelin niihin tarttumista. Eilen vielä tuli uusi Moda. Johtuískohan lomasesta, mutta tällä kertaa sen 54:stä mallista ainakin kymmenen huutaa puikoille. Kotiin mennessä olin jo kauhuissani kun näin myös uuden Kässärin ilmestyneen. Onneksi sen mallit eivät puhutelleet "sillä tavalla".

Uudet herkut jäivät eilen kuvaamatta, kun kamera tarkenteli omituisesti ihan itsekseen. Myös projektipäällikkö Tassu oli kovin avulias. Kumma juttu - yleensä sille kelpaa vaan merinot mut nyt kiinnosti myös bambu, puuvillapellava ja kaiken lisäksi vielä sekoitelankakin! Onkohan sillä ollut lankapulaa lomallaan? Tänään uusi yritys!

Modassa on tällä kertaa tarjouslankana takuuvarma vanha tuttu kesäpuuvilla Mandarin Petit. Tarkemmat tiedot tuolta oikean yläkulman linkistä. Myös löytölaareihini (=Kevätpoistolangat) on ilmestynyt kuvan mukaisia lankoja. Mielestäni osa niistä on melkoisia aarteita...

1241592060_img-d41d8cd98f00b204e9800998e 

Mua vainoaa joku kummallinen kohtalo - joka kevät joudun virkkaamaan. Tällä kertaa kyseessä on asiakkaan virkatun perintöpäiväpeiton laajennus. Laskeskelin, että jos joka päivä virkkaan kaksi tuntia niin lauantaihin mennessä sen pitäisi olla valmis. Siihen asti uudet ihanuudet saavat odottaa... Tänään muu työaika meneekin ikkunan somistukseen (ja toivottavasti myös asiakkaiden palveluun). Somistus on mulle aina äärest vaikeaa ja melkein virkkaamiseen verrattavissa olevaa tervanjuontia... Käytyäni itseni kanssa tiukan neuvottelun sain luvan palkita itseni illalla parilla mallitilkulla mikäli saan sekä virkkaus- että ikkunatavoitteet hoidettua päivän aikana!