Mihin tää viikko hävisi? Maanantai- ja tiisatai-illat raivattiin Tassun kanssa vaatehuonetta, keskiviikkona…En muista mihin se katosi! Torstaina vietettiin blogikuvaajan kanssa 4-vee päivää. En päässytkään Martinsillan Grillille vaan tänne. Ruoka oli herkullista ja palvelu hyvää – suosittelen! Perjantaina nuuskin varastotilanteita ja ja tänään oltiin etukäteen isänpäiväkaffella ja äidin herkkuja syömässä. Illalla neuloin kymmenen senttiä ikuisuusprojektiani… Huomenna ei vieläkääm synny silmukoita, koska aamutuimaan lähdemme äidin kanssa Hesaan kässämessuille. Iltamyöhään palaamme kotiin viisastuneina myös ensi kevään lankauutuuksista…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muutama pikkujuttu tälläkin viikolla tuli valmiiksi:

 2048040.jpg

Hyrräsetti, väri spelttimarjapuuroJ. Malli Ullasta ja lankana Shoeller&Stahlin Cornwall (70%villaa, 30% akryyliä, 50g=100m, puikot 4½-5½). Toteutin setin vitosen puikoilla ja koko systeemiin meni 4 kerää.

 

Tartuin tuohon lankaan alun perin Moda 5:n liivin merkeissä. Neulottuani kerän verran lanka näytti samalta kuin kerässä eli koiran o:lta. Purkuun meni. Mut pakkohan se lanka oli johonkin käyttää ja tämä siitä syntyi ja tulos on ihan siedettävä! Outoa. Miten sama lanka voi näyttää ihan ookoolta jossain ja yököttävältä toisessa mallissa? Mysteeri kerta kaikkiaan!

 

Toinen pikkutyö oli tilauksesta virkattu perinteinen verkkoponcho. Tällä kertaa kaulus tehtiin pooloversiona, koska saaja on kuuleman mukaan vilukissa. Lanka: Freedom Spirit (100 % villa, puikot 4, 50g=120m). Kaulus neulottu nelosen pyöröillä ja verkko virkattu automatkoilla samannumeroisella valokoukulla. Menekki 4 kerää. Lukuisista kuvista tämä on tärähtänein, mutta tässä on oikea väri... Kameran kanssa pitää edelleen tehdä tuttavuutta...

 2048053.jpg

Pitänee vielä julkaista kuva kahdeksan minuutin pompulahuivista ihan käytössä. Vekkuli juttu!

 2048044.jpg

Kassissa kulkeutui kotiin kaksi kerää eilisestä postauksesta tuttua täysmuovista New Yorkia. Nyt en uskalla aloittaa siitä mitään. Jos kerran kamalan näköisestä lankakerästä voi syntyä kivan näköinen baskeri niin vaara pyörii, että ihanan näköisestä lankakerästä syntyykin jotain hirveetä peetä. Mitä mä sitten teen? Sellaista pettymystä en kyllä kestä!