Tällä viikolla yksi asiakkaani totesi, ettei hänestä olisi lankakauppiaaksi, koska ei haluaisi luopua mistään ihanasta langasta. Tästä on kulunut jo muutama päivä, mutta vasta tänään huomasin olevani juuri sellainen lankakauppias!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime sunnuntaina pääsin käymään muutamassa lankatukussa Helsingissä haistelemassa, hypistelemässä ja kuulemassa kevään uutuuslangoista… Mukaan tarttui jo matkalta pari väriä Noron Silk Garden Liteä ja viikolla sain postissa pari väriä lisää! Näistä on yhdet kerät olleet tiskillä muidenkin nähtävänä, mutta muut langat ovat takahuoneen pöydällä. Niitä sitten itsekseni silittelen ja hypistelen ja haaveilen niistä tehtävistä neuleista… Ihan kuin en malttaisi luopua niistä ollenkaan! Tiedoksi kaikille et kyllä ne ihan kaupan ovat! Ja jos joku ei vielä ole tutustunut Norolankoihin niin ne on jaappanilaisia käsinvärjättyjä lankoja. Silk Gardeneissa on 45% silkkiä, 45% kid mohairia ja 10 % villaa. Slik Gardenissa on 50g/100m ja Litessä 50g/125m. Liten on mun ajatuksissani ikään kuin kevät/kesälanka kun on kerran ohuempiJ Hinta on molemmissa 12,60 eur/kerä.

 

Tässä uudet Litet, värit on luonnossa vielä ihanammat!

 

 1257045.jpg

Jotta ihanille Noro silk Garden Liteille saadaan tilaa, niin loput Noro Kureyonit myydään pois seitsemän ja puolen euron kerähintaan (norm. 10,10). Noro Kueyon on 100% villaa, 50g/100m. Siitä saa esimerkiksi tosi hienoja lepakoita tehtyä…Sitä voi myös huovuttaa. Tässä värit:

 

1257048.jpg