Otsikossa on sellainen yhtälö, että käsityöt ei paljoa edisty. Pitäähän asioissa olla joku tärkeysjärjestys sentään! Monen peruutuksen ja sairastelujen jälkeen viimeinkin koitti odotettu viikonloppu, jolloin kummipoikani perheineen tuli Nokialta meille kyläilemään. Alun perin oli tarkoitus kutsua heidät saunomaan ja juomaan Turun hyvää kraanavettä… Nykyään voivat kuulemma saunoa kotonakin ja juotavaksi kelpasi ihan hyvin myös punaviini…

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Olihan minulla käsityö useinkin käsissäni, mutta montaakaan silmukkaa ei Susulta viikonlopun aikana syntynyt. Ainakin kässäpussi on ollut auki, koska Trekking-sukka oli valkoisenaan Lyyti-koiran karvoista. Tätä pitelin käsissäni – neuloin kaksi kerrosta ja purkasin kolme. Sunnuntaina otin oikein etsiskelyasennon hakeakseni sitä virhettä…eikä sitä löytynyt koskaan!

 

1428829.jpg

 

Tulossa on siis kolmas revontulihuivini itse Kool-Aideilla värjätyistä langoista. Kolme samanlaista työtä on mulle vähän liikaa, vaikka tää malli onkin ihan jees. Ja kun mun pitää ainakin pikkuisen aina muuttaa mallia niin tällä kertaa lisäykset on kaikki tehty langankierroin. Saapa nähdä mitä ja milloin tästä tulee valmista… tarkoitus olisi tähdä tää omaan käyttöön, joten valmistumista saataneen odotella tovi jos toinenkin! Lankana on Trekking Pro Natura (villaa ja bambua) ja puikot 3½.

 

1341149.jpg

 

Ja innokas apulainen aina mukana projekteissa:-)