Tää mökki ja minä ollaan täsmälleen yhtä vanhoja. Ja meillä molemmilla alkaa näkyä kaikenlaista ikääntymisen aiheuttamaa krämppää. Mökin jalat ovat alkaneet pettää:

Onneksi Karvinen huomasi jutun ajoissa ja ryhtyi toimiin. Uutta tukipilaria:

Neljä päivää hän on ryöminyt mudassa talon alla ja nyt on mökki taas tukevasti tolpillaan!

Minusta ei siinä hommassa paljon apua ollut. Yritin kyllä olla hengessä mukana ja välillä sentään konttasin minäkin talon alla ja auttelin sementin sekoittamisessa. Ja tein joka päivä pari kertaa ihan mukisematta ruokaa, keittelin jopa pari kertaa perunoita ja paistoinkin kerran! Perkasin kalatkin ihan vapaaehtoisesti (onneks niitä oli kerrankin sopiva määrä). Lämmitin vettä ja saunaa, kannoin puita... Ihan vaan rauhoittaakseni huonoa omatuntoani ja selittääkseni itselleni tekeväni jotain tosi hyödyllistä.

Kauniit kesäpäivät houkuttelivat neulomaan tai väriliemiä keittelmään, mut kuinka olisin voinut tehdä jotain niin hauskaa kun toinen konttaa mudassa ja tekee hommia! Torstaina karsin männynoksat (ja perjantaina olin tosi onnellinen kun pääsin töihin lepäämään):

Tassu tietenkin valvoi meidän molempien projekteja tasapuolisesti:

Sinä päivänä kun tämä risukasa poltetaan niin meillä syödään rosvopaistia!

Kesän ensimmäinen vesilintupoikue:

Koko pyhänseudun olen katsellut ympärilleni sillä mielellä et "mitähän väriä tuosta kasvista saisi?" Näistä ei varmaan värilientä saisi, mutta isälle kelpasivat.

Olisin mä niistä Karvisellekin muhennosta keitellyt, mut jostain syystä hän ei ollut innostunut asiasta... Viimeaikaiset keitokset kun ovat saaneet nimityksen "noitaliemi".

Ainakin koivunlehtiä täällä riittää:

Mitähän mahtais tulla pihlajasta?

Sitä vesakkoa olisi harvennettavaksi vaikka millä mitalla!

Kyllähän  täällä nautiskeltiinkin. Hetki auringonlaskun jälkeen taivaan värit olivat upeat!

Tänään oli sopiva tuuli eikä naapureissa asukkaita, joten polttelinpa pari kaislakasaa taas vaihteeksi (mistä ihmeestä niitä tulee aina vaan?). Ja iltapäivällä isä kertoi et on toi metsäpalovaroituskin voimassa...

Äsken Pekka Pouta kertoi et alkavalla viikolla tänne tulee kesä. Me kyllä tiedettiin se jo aikaisemmin. Pääskysestä ei päivääkään...tämä pariskunta rakentaa pesää laiturin alle:

Päätettiin lähteä kaupunkiin vasta aamulla!

P.S. KYHäilty on ja Huiviteltu kans mut niistä sitten huomenissa.