Ensi viikolla 3.-8.10. teetee-myymälöissä eli myös Anjalinilla Salossa vietetään huiviviikkoa!

 

Edellisten postausten jälkeen yllätys: olen neulonut ihan oikean huivin (=HHV28). Tyylistä ei kuitenkaan poiketa, sillä luvassa on rimpsua ja bling-blingiä!

 

Lankana teeteen Primavera (75% merinovilla, 25% silkki, 50g=116m), menekki 208g sekä Austerman Palila (100% polyesteriä, 25g=395m), menekki 10g. Puikot: 4 mm Knit Pro Symphonie Wood pyöröt. Tuo virhe tuossa ihan keskellä kuvaa on merkki siitä, et  tää on KÄSITYÖ:-)

 

Huivin yläosa neulottiin yksinkertaisella Primaveralla ja Rimpsu Primaveralla ja Palilalla kaksinkertaisena. Palilassa on kivoja pikkuisia paljetteja mukana. Huivi ja rimpsu neulottiin erikseen ja ne kiinnitettiin toisiinsa kivasti virkkamalla 

Kuten tavallista – huivi valmistui viime tingassa muutaman purkukierroksen ja kamalan kiukuttelun jälkeen. Pakko pyytää anteeksi kaikilta, jotka jouduitte rähjäämistäni kuuntelemaan eli Neulefriikki Piiku, Heinin Pia ja pahimman ryöpyn päälleen saanut Blogikuvaaja Karvinen (jolla nyt kaikkein viimeeks on tekemistä asian kanssa mut sattuipa olemaan paikalla)… Onneks äiti ei kuullu puhelimen soivan, joten hän pääsi vähemmällä!

 Nyt voin sanoa, että rimpsun silmukat on syytä päätellä ERITTÄIN  L Ö Y H Ä S T I ettei se kiristä. Minä päättelin silmukat käyttäen 5,5 mm puikkoa. Lopputulos on kuitenkin suloinen – paljetit kimaltelee kauniisti valon osuessa niihin.

 

Settiin kuuluu myös baskeri ja söpöt lapaset. Näistä en voi kunniaa ottaa itselleni, vaan ne neuloi Neulefriikki Piiku, jonka blogista voitte lähiaikoina katsoa tarkemmat tiedot ja kuvat. Kiitos Piiku - Olet korvaamaton ystävä! Kyllä nyt kelpaa aloitella huiviviikkoa kun on koko setti esillä puodissa heti huomenna:

 

Tässä setissä kelpaa syksyn kylmiä odotella ja kylillä keikistellä.

Noi lapaset on niin suloiset et tekisi mieli itsellekin sellaiset neuloa… Mutta nyt menen katsomaan töllöä ja neulomaan seuraavaa huiviviikon mallia Cacaosta. jospa se valmistuisi ennen kun viikko on lopuillaan!