Huomenta!

Olen tainnut jo monta kertaa hehkuttaa villasukkafaniuttani, mutta pakko hehkuttaa lisää kun ne vaan on ihan ehdoton juttu! Mökille lähtiessäkin pakkaan mukaan niin monet pikkupöksyt, kuin ollaan öitä perillä ja sit erilaisia villasukkia ainakin kolmet (ja pilkkivillasukat asuu vakkaristi saaressa). Muilla vaatteilla ei oo niin väliä...

Kymmenisen vuotta sitten ihmettelin naapurin kalaseuralaisia - itse olin hermoromahduksen partaalla hätistellessäni hyttysiä nilkoista ja ne vaan istuskeli ihan rauhassa sandaaleissaan eikä hyttyset kiusanneet niitä yhtään. Mua sitten valistettiin että sandaalien lisäks niillä kaikilla oli VILLASUKAT jalassa! Mulla oli siihen aikaan lenkkarit ja puuvillasukat. En uskonut villasukkien hyttysenestoon ollenkaan ennekuin sain Leenalta omat "hyttysukkani" ja sen jälkeen en ole koskaan kärsinyt kutiavista paukamista nilkoissani. Kiitos Leena!

Eilen piti töissä nimikoida kahteen kastemekkoon uusien vauvojen nimiä ja päivämääriä. Kädet hikoilivat niin, että niitä piti käydä pesemässä muutaman minuutin välein. Kunnes - yllätys, yllätys - laitoin villasukat jalkaani ja kädet pysyivät kuivina! Inhokkityö tuli valmiiksi ja tänään saan tehdä jotain kivaa puikoilla ja langalla:-)