Popparin lisäksi tutustumisprojektissani oli toinenkin muuntokuitulanka, joka on lymynnyt koskemattomana puodin hyllyllä jo kuukausia: Just Soya DK. Lanka on 100 % soijaa, 50 g:n kerässä on 105 metriä ja puikkosuositus 4. Tein siitä naisen lyhythihaisen kesäneuleen. Malli nro 50 Moda 4/2008:ssa. Koko M langan menekki oli 6 kerää (ohjeessa oli 7). Muutama metri jäikin.

1239249947_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva pääntiestä. Koko neuleen kuvat epäonnistuivat surkeasti ja nyt en kerkii ottamaan uusia... Tässäkin väri on pielessä - oikeasti se on vihreä.

Tykkäsin tätä neuloa! Näissä lankarakkauksissani ei ole mitään järjellistä selitystä (onko rakkaudessa yleensäkään...). Valitsin tarkoituksella itselleni epätyypillisen värin (muuten kaikki mallineuleet puodissa olis pinkkejä). Langassa on kaunis himmeä kiilto, jälki on kaunista ja tuntu aikalailla sama kuin bambulangoissa eli ihana. Edes langan löyhä kierre ei aiheuttanut ongelmia - valmiissa neuleessa ei puolikkaita silmukoita ainakaan ensisilmäyksellä näkynyt. Mallitilkku olisi taas kerran kannattanut tehdä - ensi kerralla valitsen puolta numeroa pienemmät puikot. Eli ensi kerta tulee, koska tää oli nautinto!