Ihan vallan hengästyttää tämä syksyn ihanuus. Uutta lankaa tulla putkahtelee puotiin niin ettei meinaa perässä pysyä! Availen jännittyneenä paketteja. Silittelen ja hiplailen. Mietin jokaisen uuden langan kanssa et miten me tullaan juttuun… Mietin mitä siitä neulois… Ihan jokainen ei ikävä kyllä puikoilleni ehdi ku pitää tehdä muutakin.

Puikot on taas viime päivinä olleet vähän paitsiossa ja sekin vähä mitä on syntynyt on perussukkaa peruslangasta:

 

Gjestal Janne, puikot 3½, menekki 127g, koko n.42. Ja tää tulee jatkumaan vielä kahden sukkaparin verran kun heikkona hetkenäni lupasin tilauksesta tehdä kun viimevuotisia sukkia kehuttiin niin!

 Mut niit herkkuja teillekin vilautan vähäsen. Eilen tuli jättimäinen laatikollinen Adriafilin lankoja. Lisää edellisen postauksen ihana merinoa Bucanevea sekä seuraavat:

 Malizia:

 

49% villaa, 49% akryyliä, 2% lamé, 50g=50m, puikot 8, 11s=10cm, 5,50 eur/kerä

 Lunare:

 

75% villaa, 25% polyamidia, 50g=90m, puikot 6 13s=10cm, 5,75 eur/kerä

 Lana Naturelle Inca:

 

50% alpakka, 50% villa, 50g=100m puikot 4½-5. 7,80eur/kerä. Tämä taitaa näistä päästä puikoilleni ekana…

 Ja kun uutta lankaa pukkaa niin vanhat antavat tilaa. Poistuvia laatuja ja poistuvia värejä on taas tuhannen kerää huutelemassa uutta kotia itselleen mukavaan alehintaan. Joukossa on varsinaisia herkkujakin… Jos ei syyslomalla muuta tekemistä keksi niin kannattaa poiketa lankakauppaan tutustumaan uutuuksiin ja tekemään löytöjä alelaareista!

 

Lisätietoja SYYSLOMA-ALESTA (klik).

Mä meen nyt tekemään mallitilkkuja uusista. Heippa!