Kun tuo neulemaailmani on viime aikoina ollut kovin ankean värinen niin pitää varmaan muuttaa suuntaa. Oikeastaan suunta muuttui vähän niinkuin vahingossa viime perjantaina kun puotiin tuli kolme kiloa uutta pompulaa:

Kamera ei ikuistanut ihan täydeleen, mutta pompuloissa on valkoisen joukossa NEONvärisiä karvoja... Piti jo viikonloppuna tehdä kerästä jotain mutta olisikohan alitajunta hoitanut homman ja unohdin kerän Saloon...

Lanka on Funny Flash, 100g:n kerässä on 30 (?!) metriä. Oheinen setti syntyi tunnissa ja siihen meni koko kerä. Ihmeen riittoisa 30 metriä...

Kuten huomaatte, blogikuvaajalle olisi edelleen hommia. Tällä kertaa sain pari kertaa kameran itselaukaisijan piipittämään ja jopa laukaisemaan, mutta tämä oli paras kuva. Siis panta ja rimpsukaulahuivi hiihtoloman After Ski tapahtumaanSilmänisku Valitin onnetonta kuvaamistani blogikuvaajalle puhelimessa ja se ryökäle kehtasi kysyä et olenko jo avannut ohjekirjan. OHJEKIRJAN? Häh? Onko mulla muka tapana lukea neuleohjeitakaan?

Vanhalle ystävälleni Leenalle tiedoksi, että noi "päälliset" kuvat on niin hakalia kun ennen niitä pitäisi meikata ja laittaa hiukset. Siihen olen ihan liian laiska joten tämä on sittenkin ihan hyvä kuva! Miten niin positiivisesti ajatteleva?

Ja kun väreihin päästiin niin vielä yksi bongaus viimeiseltä hesanreissulta:

Muutama kerä sitä ammoin lopetettua Loftia löytyi jälleen. Tällä kertaa vielä noita kirjavia...

Tänään on vähän lentsuinen olo ja olen tuijotellut telkkua koko illan (=lepäillyt) (=ei lenkkiä). Keväpäiväntasaus tuli viimein siihen vaiheeseen, että odottelee lisäohjetta 13. päivä perjantaina. Salkkareiden jälkeen piti soittaa äidille "Päivän Puhelu" ja kysyä kuka asuu kenenkin kanssa. Näköjään kaks viikkoa on liian pitkä tauko. Uutishuone on pitkaästä aikaa sarja, jota seuraan ja Priimassa oli Intsun käsityöblogista ja neuletapaamisista. Kyl vaan telkkarin kattominen on hyödyllistä!

Jos ei muuta niin kässyt edistyy!

Nyt telkusta kuulu Bruce Springsteenin säveliä joten heippa!