Mulla on paha tapa tehdä kaikkea hauskaa sen sijaan että tekisin jotain hyödyllistä. Siksi mulle ei koskaan saa tilattaessa sanoa et "Ei mitään kiirettä". Susukielellä tää tarkoittaa samaa kuin et "Ei valmistu ikinä". Joskus sitten järjestän omatekoisia deadlinejä vaan sen vuoksi että pakolliset asiat tullee valmiiksi. Just äsken valmistui jakku:

1272572131_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka: Marks&Katten Florens (73% puuvilla, 27% polyamidi, 240m/100g). Puikot 4,5 Knit Pro pyöröt ja resoreissa 4 mm perinteiset pitkät. Menekki 433g. Tilaustyö, joka on menossa samalle asiakkaalle kuin Alpakkainen villatakki ja Mohairtunika. Mallineule perinteistä tähkää ja silmukat koosta M samasta ohjeesta kuin edellinen villatakki. Tällä kertaa vaan piti olla lyhyet hihat ja vähän lyhyempi miehusta.Pikkuisen oli puuduttavaa neuloa, koska olen jo yhden jakun tästä langasta samalla mallineuleella tehnyt ja värikin oli sama. Oikea deadline on 13.5. mutta huomenna käyn Vuokolla ostamassa napit ja toukokuu saa alkaa puhtaalta pöydältä!

Vähän muutakin olen tässä viime kuukausina tikutellut...tällä ei ollut deadlinea, joten se sovittiin huhtikuun loppuun.

1272572164_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sain alkuvuodesta meilin, jossa kollega pyysi koeneulomaan suunnittelemansa mallin. Ihan tosissani olin hurjan otettu kunniasta ja lupasin heti. Malli on vielä TOP SECRET mutta en malta olla vilauttamatta sitä ihan vähän.

Pitäähän neulomukset jollekin esitellä ja näytin valmiin eilen äidille, joka sanoi tämän olevan kaunein neule, jonka koskaan olen neulonut!

Lanka teetee Elegant, puikot 3,5 Knit Pro pyöröt, menekki 140g kaksinkertaisena. Ihana lanka neuloa ja malli oli haastava - en ihan aloittelijalle suosittelisi. Syksyllä paljastuu lisääSilmänisku

Ja vielä yksi määräpäivä on huomenna eli Varsinais-Suomen Sytomyssykeräyksen viimeinen päivä! Salon keräyspiste on avoinna yhdeksästä yhteen. Sen jälkeen puodipitäjä lähtee vapunviettoon mökille ilman yhtään velvollisuuskäsityötä:-)

Mukavaa vappua muillekin!