Eilen oli eka lomapäivä. Ja mitä me tehtiin? Lähdettiin iltapäivällä veneellä kaupunkiin uima-allasbileisiin. Vähän kyllä harmitti lähteä mutta kivaa oli.

Kotisatamaan palattiin jo yhdentoista aikoihin, sillä tämä kuski ei suostu ajamaan venettä pilkkopimeässä pelkän karttaplotterin näyttöä seuraten... Ennen lähtöä sain valmiiksi viimeisen KesäYön Hullutukseni:

Lanka: Glestal Janne, puikot nro 3 Knit Pro 15 cm sukkapuikot, menekki vajaa kerä.

Vain 21 valmista. Olisin ehkä saanut valmiiksi yhdet sukat vielä tänään mut päätin olla kiusaamatta näin mukavaa ihmistä pakkotyöllä sunnuntaina. Varsinkin kun viime yö meni miten meni...

Täällä saaressa ei tarvita kelloa koska meillä on Tassu. Se lähtee aamukahdeksalta kierrokselle. Aamupalan se tulee komentamaan kuppiin kymmeneltä. Lounasaika on kahdelta, päivällinen iltaseitsemältä ja iltapala Kympin Uutisten aikaan. Sitten on iltapesun ja nukkumaanmenon aika. Eilen päivärytmi meni sekaisin koska se oli sisällä kolmesta yhteentoista. Teimme omasta mielestämme fiksun strategian ja päätettiin päästä kissu ulos kun tultiin kotiin. Ajateltiin ettei se kauaa viivy jos ei anneta ruokaa...

Viipyi se. Kello tuli yks. Kello tuli kaks. Kello tuli puol kolme. Ei kissua vaikka huudeltiin. Olin kuulevinani kaikenlaisia metsänpetojen ääniä pimeästä... Oli mielessä oli supi, minkki, haukka, mäyrä... Karvis lohdutteli et kyllä se sieltä tulee, mutta huomasin hänenkin olevan vähän huolissaan. Kiertelin metsässä taskulampun kanssa ja huutelin. Laitoin herätyskellon tunnin välein soimaan ja tein metsäkeikkoja. Ei kissaa... Puoli viideltä aamulla oli niin valoisaa, että saatoin lähteä metsään ilman taskulamppua. Itku kurkussa jo kiersin koko saaren. Viideltä palasin kotinurkille ja kukas se istuikaan oven edessä odottamassa ruokaa?

Yöunet jäi lyhyiksi ja aamulla lähdin takaisin metsään hakemaan yön aikana bongaamani kanttarellit... Osa jäi vielä kun ämpäri tuli täyteen.

Iltapäivällä (=Tassun lounasaikaan) oli KesäYön TosiHullutuksen grande finale ei sovitus:

Ensin puettiin TAKATASSUKKAAT:

ja sitten ETUTASSUKKAAT:

Takatassukkaitten kantapää istui mielestäni hienosti!

Etutassukkaat sai lähdöt aika nopeasti, mutta takatassukkaat olivat jalassa ainakin puoli minuuttia!

Oikeesti tää oli Blogikuvaaja Karvisen idea. Mä olin vaan rikoskumppani, joka toteutti täyskahjon idean.

Onneks Tassu ei ole pitkävihäinen. Tuli äsken sisälle, söi ja nyt kehrää ankarasti tässä tietskan vieressä.


Me Karvisen kanssa ollaan ihan mahat kipeinä naurettu Tassua ja siitä otettuja kuvia pitkin iltaa. Mut me luvataan olla loppuloma ihan ihmisiks!

Hyvää alkavaa elokuuta kaikille!

t. Mökkihöperöt