Taas oli heikko hetki, ja lupasin tikutella asiakkaalle kesäjuhlia varten röyhelöhuivin. Sitä ennen piti hoidella alta pois pari kuukautta keskeneräisenä puodin tiskillä lojunut Cascade-röyhelö. Olihan se viime viikon helteisiin vähän talvinenkin vaan tällä viikolla sillekin olisi ollut tarvetta. Kuvan otin siitäkin huivista ihan varmasti, mutta johonkin se on kadonnut. Yhdet röyhelörannekkeetkin on tullut tehtyä. Niitä asiakas sai oikean värisen langan puutteessa odotella niin pitkään, että kun ne viimein valmistuivat niin pistin heti matkaan ja unohdin ottaa kuvan. Viime aikoina elämä on siis ollut pelkkää frillaa…
 
Mut sit siihen nättiin:


 
Lanka Viking Embla Paillett, puikot nro 4, menekki 1 kerä eli 30m.
 
Tehtyäni tätä ”tiskijuoruilutyönä” yhtenä aamuna puoli metriä katsoin aikaansaannostani ja hämmästelin – mun mielestäni tää on ihan oikeesti nättiä! Alkaakohan mulla pää pehmenemään vai mitä tässä on tapahtumassa?


 
Lanka on kivan sutjakkaa neulottavaa. Sitä ei tarvii ”availla” ja etsiä reunan lenkkejä. Ulkoreunassa on ihan ohut hopealanka ja pieniä paljetteja. Tällä hetkellä Puodista löytyy valkoista ja mustaa. Hinta 16 euroa kerältä. Muitakin värejä on olemassa. Ehkäpä syksyllä sit…
 
Tällä hetkellä mulla ei ole yhtään keskeneräistä kässyä ja arvatkaapa ahdistaako? Mikään ei oikein huvita. Päivät puodissa on meneet inventaarin ja siivoilun parissa ja illat veneen alla. Torstaina laskettiin vene vesille (siitäkään ei ole kuvaa…). Oli suunnitelmissa mennä saareen eilen perjantaina ja jatkaa sieltä tänään Attuun. Vettä tulee taivaan täydeltä ja kovia tuuliakin luvataan. Mukavuudenhalu voitti ja mennäänkin autolla ellei kelissä tapahdu jotain ihmeparanemista!


 
Kaikille tänä viikonloppuna valmistuneille tai muuten vaan juhliville toivottelen elämään onnea, hopeasäikeitä ja paljetteja!