Sukkasato päättyi kuten myös mökkikausi. Neljä päivää on mennyt vaan olla tössötellessä miettien et mitäs nyt sit? Monta asiaa on jäänyt tekemättä viime kuukausina – kolme tilausneuletta odottaa tikuttelua ja heti marraskuun alussa avattavaksi suunniteltu tonttutehdas vaan odottaa avautumistaan. Onkohan tämä jotain Sukkasadon jälkeistä kankkusta?

 

Eilen vietin netittömän illan. Tulin töistä kotiin ja annoin Tassulle tavanomaiset rapsutukset ja possusuikaleet. En avannut tietokonetta ollenkaan vaan siivosin kolmanneksen vaatehuoneesta! Vaatehuone on mun mielestäni huushollin kamalin huone. Se on läävä, johon lykätään kaikki roju, joka ei muualta paikkaansa löydä, kuten tarjouksesta ostetut jauhopussit, sokerit, kissanruuat ja vissyt, jotka ei muualle mahdu. Viikatessani kesävaatteita ylähyllyille kuuntelin toisella korvalla Radio Suomen Siivousiltaa

 

En kertaakaan kuullut illan aikana mainittavan bambuisia tiskirättejä puhumattakaan akryyliräteistä…mikrokuidun sen sijaan kuulin mainittavan useamman kerran! Oma akryylikeräni matkustaa nuhjuisena kassin pohjalla ees ja taas. Jostain syystä se ei mitenkään pääse mun puikoilleni… Mutta mutta:

 1256848325_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

POMPULA ON MIKROKUITUA!

 

Tämän tekaisin äidin pompulakeepin jämästä viime viikolla. Lanka Big Snow Lux, puikot 3, menekki 36g. Äiti ei kauheasti hurrannut kun kerroin että hänen keeppinsä lopusta tuli kissanruokatähmänpuhdistin… Ei voi mitään mut tää toimii! Kissanruokatähmät lähtee parketista ihan tuosta vaan, ilman kauheaa hankaamista ja pesuaineita! Uskottava se on että mikrokuidussa on ”sitä jotain”!

 

Uudet kässylehdetkin ilmestyivät eilen. Mulla menee niiden sulatteluun aina muutama päivä, mutta kerrottakoon nyt kumminkin että Modassa on koko loppuvuoden tarjouslankana jotain ihanaa ja kaikissa teeteekaupoissa marraskuussa kivoja liukuvärjättyjä joidenkin juoksevien vesien plagiaatteja ihan kohtuuhinnalla Silmänisku

Joulusiivousaikaa jo odotellaan...