Viime viikonloppuna aloitettu Norobolero on hyvällä mallilla. Kaikki osat ovat valmiina, etu- ja takakappaleet pingotettuna puodissa ja tänä aamuna syntyi toinenkin hiha. Kuvassa näkyy takakappaleen alku. Työssä oli yksi kerä lankaa. Piti samalla ikuistaa nuo Karvisen antamat keltaiset tulppaanitkin. En ole mikään kukkafani, mutta keltaiset tulppaanit kuuluvat ehdottomasti kevääseen! Niitä pitäisi olla aina ja ne uivat Inkalaisilta läksiäislahjaksi saamassani Aaltomaljakossa.

 

1267790.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toinenkin bolero on tulossa, malli on Novita-lehden tämänkertainen teema. Siinä lehdessä tuntuu aina olevan joku ”teema”, joka sitten ympätään joka ikiseen malliin ja toteutetaan jokaisella lehdessä mainitulla langalla. Välillä se on ananasvirkkaus ja tällä kertaa se oli tää bolero. Neule syntyy Topp Mohairista (65% mohair, 35% akryyli, 50g=190m, puikot 5½). Lanka on nyt poistomyynnissä, normaali hinta 5,75 ja nyt 3,50 euroa. Vielä ehtii:-)

 

En pääse eroon mohairista vieläkään! Kolmas puikoille päässyt on tilaustyö, eli pipo ja kaulahuivi Elfin Colorista. Malli on omani enkä tietenkään ole saanut aikaiseksi kirjoittaa siitä ohjetta ja se alkuperäinen pipo unohtui Saloon, joten homma seisoo. Alun muistin, ja pääsin eilen kokeilemaan paljonpuhuttuja Addin pitsineulepyöröpuikkoja! Ne eroaa tavallisista pyöröistä siten, että niiden kärki on terävämpi (ja puikko-osa on kullattu ja se puikkojen välissä oleva piuha on punainen). Taas kerran kävi niin, että minä, joka pidän kaikkea uutta vaan markkinointi-ihmisten keksimänä humpuukina, jouduin myöntämään, että on ne hyvät!