Silt varalt et tää juttu on tavallistakin pöljempi niin selitys on se et tää on tarinaa viime perjantailta. Täällä blogissa vaan oli joku kumma hässäkkä eikä kuvia saanut siirrettyä ja siks tää tulee vast nyt.

Taas on SE aika vuodesta kun kriiseillään. Heräsin yhtenä yönä siihen et oli kuuma. Ja ajattelin et ”Nonnii, nynne kuumat aallot sit alko!” Se sit kuitenkin oli vaan ihan tavallinen flunssa. Onneks. Ajokorttia varten piti kummiski tilata näöntarkastusaika. Kummityttö muistutti et kahdenviiden jälkeen ei enää vuodet lisäänny ja aikuiseks mä en kasva ikinä muutenkaan. Kyl tää täst.

Ja ku mä vielä sain ruusuja! Vieraalt miähelt! Tai ei ny ihan viaraalt vaan Jossun. Olin mä aika hämmnetynny ja iloinen! Kiitti! Tää viikko on ollut aika meneväistä aikaa, joten olen sit päätynyt kuskaamaan kukkia mukanani paikasta toiseen. Onks kellään muulla Corollassaan aitoja ruusuja?

Taas on SE aika vuodesta kun pitäisi päättää mitä lankoja ens talvena puodista löytyy. Homma on joka vuosi yhtä vaikeaa. Siispä kriiseilen siitäkin asiasta. Eilen tartuin toimeen ja aloitin katsomaan varastoani ”sillä silmällä”. Ja onhan sitä kertynyt vuoden mittaan kaikenlaista… Ajattelin sit heti alkaa tekemään tilaa syksyn langoille. Siihen tarvittais vähän teidänkin apua Suunnilleen tuhat kerää uuteen kotiin haluavia lankoja sai uudet halpishinnat. Mukana on valikoimasta poistuvia laatuja ja/tai värejä. Oikean yläkulman ”Inventaarialea” klikkaamalla pääset virtuaalisesti penkomaan Anjalinin ”ongelmajäeastioita”. Päivittelen sinne tietoja tässä pikkuhiljaa, joten kannattaa aina välillä käydä katsomassa ja tekemässä löytöjä. Nopeat vievät parhaat päältä!

Taas on SE aika vuodesta kun aloitetaan tekemään listaa Kesäyön Hullutustöistä! Tänä vuonna EN ota liian isoa kakkua purtavaksi vaan teen ihan pikkuruisia juttuja. Huiveja, sukkia, tiskirättejä, yhden koeneulonnan ja joululahjaksi saamani lapasohjeen. Siis ei ryijyä tänä vuonna…ei edes yhtä pienenpientä ryijynukkaa! Tästä asiasta en kriiseile (paitsi sit heinäkuun vikana yönä).

Sain sit kukan toisenakin päivänä:

Sukka-Marin siskontytöltä. Eikös olekin hieno! Itsekin väänsin paperinarusta pari kukkaa keskiviikkoisessa Kädentaitajien paperinaruillassa. Ensimmäinen rosépitsikehikolla:

Ja toisen pitsihaarukalla:

Paperinaru ei oo koskaan ollu mun juttu – sehän kuuluu askarteluun – mut noi apuvälineet sentään oli tuttuja, joten uskatauduin kokeilemaan. Paperinaru ei edelleenkän oo mun juttu mut ilta oli kiva ja seura kans. Kiitos kaikille ja erityisesti hyvähermoiselle opelle! Kurssin jälkeen ajoin Karvislandiaan ja keräsin kolme kiloa voikukkia huomista värjäyskurssia varten. Enpä olisi vielä vuosi sitten uskonut ikinä kitkeväni rikkaruohoja!

Nyt on SE aika vuodesta kun Lankakauppaan kannattaa tulla arkisin. Seuraavan kerran puoti on auki lauantaina vasta syyskuussa! Illalla lähden mökille ja sieltä huomisaamuna värjäyskurssille. Matkan varrelta kaappaan mukaani Piikun, joka ainakin sähköposteista päätellen alkaa olla yhtä tätinöissään kurssista kuin minäkin!

Vielä loppuun (Intsulle) kuva synttäribileistä:

Tassukin sain lahjan! Ihana pahvilaatikko. Mummilla ja Pappalla oli bileissä tietty vähän tylsää kun lapsenlapsi vietti pahvilaatikossa koko illan eikä yhtään tullut leikkimään. Välillä vaan kävi ruokakupilla hakemassa kalafileitä… Ja minä sain tämän:

Aurinkoista viikonloppua!