Pitkään ja hartaasti kahden kerroksen päivävauhdilla neulottu frillahuivi on viimeinkin valmis! Toiset tekee tän kyllä yhdessä illassa...

Kiitos kaikille kannustuksesta, douppingista ja juttutuokioista tiskin äärellä puodissa. Ilman Teitä tämä ei olisi vieläkään valmis. Hullun Huivi Vuoden saldoon menee tämä numerolla 20.

Menekki kokonaista kaksi kerää, silmukoita huivissa oli kahdeksan ja ainaoikeaa nelosen puikoilla väänsin.

Niin paljon, kun tämän kalaverkkolangan neulomista inhosin niin yllätyksekseni valmis huivi näytti tosi kivalta! Piti hetimiten lähetä postivisiitille ja matkalla elvistellä kaikille vastaantulijoille (puhumattakaan postin tädeistä) hienolla röyhelölläni... Onkohan mulla nuppi lopullisesti sekoamassa? En tykkää langan neulomisesta (enkä tosiaan ole mikään röyhelöihminen), mutta lopputulos on kieltämättä näyttävä ja aika hauska. Harmi vaan ettei väri sovi yhtään mun punaisten keski-ikä-kakkulansankojeni kanssa.

Näitä röyhelölankoja on The Lankakaupassa eri toimittajilta ja värejä löytyy jokaiseen makuun. Lisää on tulossa - syksymmällä sit pikkujouluihin jopa kimalletta...

Nyt alkaa olla se aika vuodesta kun syksyn lankoja tulvii puotiin laatikkokaupalla joka päivä. Tämän päivän uusista ihanuuksista kuvia Anjalinin Facebookissa. Käyhän kurkkaamassa ja pysy linjoilla!