Sunnuntai on näin talvisaikaan yksi lempipäivistäni. Se on niin kiva päivä, etten malta hukata sitä nukkumalla pitkään… Herään yleensä siinä kahdeksan ajoissa, keitän pannullisen kahvia ja istun sohvalle telkkarin eteen käsityön kanssa. Aamu-uutisten, luonto-ohjelman ja aamusydämmellä aikana valmistui tämä:

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 1208499.jpg

 

Neule uudesta Baby Bamboosta uuden Modan mallin mukaan. Baby Bamboossa on 80 % bambua ja 20 % villaa. Luonnonkuitufriikkinä mun mielestä lanka hipoo täydellistä. Jälki jopa minun puikottamana siedettävää ja nelosen puikoilla valmista tuli sutjakkaasti. Jos joku vika pitää langasta hakemalla hakea, niin värikartassa on vaan "vauvavärejä". Mielestäni tää olis ihan passeli myös aikuisille. Lanka meni melkoisen tipalle (jäi n. <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />1,5 m), joten tällä kertaa en taida tehdä siitä pesukoetta.

 

Tykkään sunnuntaiaamun "omista" hetkistä. Karvinen (=ukkokulta) tykkää nukkua pitkään, eikä minulla ole mitään sitä vastaan. Kun "omien hetkien terve" on tyydytetty, niin sitten mennään Tassun kanssa herättelemään aamupalalle. Siinä vaiheessa pannussa jäljellä oleva kahvi on muuttunut lähes tervaksi, mutta en ole koskaan kuullut valituksen sanaa (=ei uskalla, joutuisi keittämään itse uutta kahvia).

 

Sunnuntai on siitäkin kiva päivä näin talvisaikaan, ettei tarvii lähteä minnekään. Voi olla kotona ja touhuta tai olla touhuamatta jos siltä tuntuu. Eilen kierreltiin muutama kirppari, tehtiin kunnollista ruokaa, löydettiin Musta Aukko, siirrettiin sänky ja kaappi, käytiin lenkillä ja tarinoitiin muutaman ystävän kanssa puhelimessa. On se ihmeellistä miten paljon sitä ehtii kun ei ole kiire!