<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Toistan jälleen itseäni… Eka Clapotis oli tuskaa kun puoleen väliin kun taistelin neulomisen estimien (lue: silmukkamerkki) kanssa, joten se oli harjoituskappale ja piti tehdä toinen. Sama lanka (Gjestal Bris, 50% villaa, 50% soijaa, 4 eur/kerä) eri väri, samat puikot:

 

 2006900.jpg

 

Tällä kertaa neulominen sujui ihanan sutjakkaasti…jostain kumman syystä tulos oli paljon tiiviimpää. Nuukailin myös langan kanssa ja tässä huivissa on vaan 4 kerää.

 

En ole ainoa, joka on tähän lankaan ihastunut. Tässä kuvassa kaverukset puolivalmiina viime viikolla:

 2006898.jpg

Tämän turkoosin huivin tekijä on tykästynyt lankaan siinä määrin, että muutaman viikon sisällä maailmaan tulevan B-pentueen yksi boxreritulokas tulee saamaan nimekseen BrisJ

 

Valmis huivi kuvattiin jo viime viikonloppuna äidin ja isän mökillä, jossa olimme Tassun kanssa viettämässä isovanhempien päivää. Minä löysin ison määrän suppilovahveroita ja Tassu auttoi Pappaa niiden perkaamisessa:

 2006906.jpg

 

Kiinnostus sieniin taisi olla pienempi, kuin viereisellä tiskipöydällä sulamassa olleet kuhafileet…

 

Sillä aikaa kun me isän kanssa perkasimme sieniä, niin Mummi ja Tassu leikkivät yhdessä:

 2006909.jpg

 

Tassu oli vierailulla aika kissoiksi…mitä nyt viime hetkinä ennen kotiinlähtöä keksi, että lasikuitutapetti on maan mainio kynsienteroituskohde… Taitaa tulla porttikielto tähänkin huusholliin…

 

Joka tapauksessa kiitokset mukavasta ja rentouttavasta viikonlopusta, (kala-)herkuista, aamupäiväsaunasta ja tietty kortti- ym peleistä!