Viime perjantaina poistin Tassulta kesän ensimmäisen punkin! Se oli peruja viime viikonlopulta. Eilen illalla nyhdin siltä kolme uutta ja tänään kotiin tullessa tunsin taas ainakin kaksi… Arvatkaapa miltä tuntuu kun ihanainen kisu kiipeää sänkyyn hellyydenkipeänä kello kolme aamuyöllä? Uni kaikkoaa silmistä ja kohta tuntuu, että siellä sun täällä mönkii joku otus!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Meidän viikonloppu näytti tältä:

 

1505404.jpg

 

Huomaa ohjekirjaJ

 

Tuntuu siltä, että vaikka meillä on intoa ja suunnitelmia mahdottomasti, niin hommat tyrehtyy osaamattomuuteen. Honkamopo alkoi toimia viimein lauantai-iltana, kun olimme asentaneet ketjun oikein paikoilleen…Karvinen varmasti vaatii tähän kohtaan tunnustusta että MINÄ alun perin asensin ketjun väärin.  Nyt puut on kuitenkin viimein sahattu ja odottavat pilkkomista.

 

Saapa nähdä miten vappusuunnitelmat toteutuvat… Äiti ja Isä ovat lupautuneet puotipuksuiksi aattona ja me pääsemme jo huomisiltana takaisin saareen. Luvataan lämmintä ja kaunista ja vesi on alhaalla. Meillä on tarkoitus tällä kertaa sekoittaa sementtiä laiturin korjaukseen ja aloittaa työt heti aamusta. Tassulla on varmaan suunnitelmissa hankkia lisää punkkeja ja jahdata hiiriä, lintuja ja kaikenlaisia pörriäisiä.

 

Illalla lasketaan verkot (viime viikonlopun saalis oli 5 kuhaa ja 1 ahven, jotka perattiin puoliksi), saunotaan ja avataan grillauskausi…

 

Saattaa olla, että syntyy myös muutama silmukka, mutta en lupaa mitään.

 

Hauskaa vappua kaikille!