Hän, joka neuloo mopsien kanssa osallistuu Kesäyön Hullutukseen tänäkin vuonna. Koska hänellä on mopseja muttei blogia niin viimevuotiseen tapaan niin raportointi tapahtuu täällä.

Tässä hyvin kluuttipainotteinen KYH-kokoelmani tähän asti. Suvun rouvat pyysivät kluutteja, viimevuotiset alkavat olla jo 'vähän käytettyjä'. Kluutteja ja rättejä pallosta, bambusta ja peruspuuvillasta, periaatteella "joka kraanan päälle jotakin".Mummon vanhoja raajoja särkee ja vihloo ja hänelle neulon käsivarren lämmitintä, ranteesta olkapäähän yltävää.Halusin tehdä jollekin pikkutytölle Modan mallin mukaan jakun, oma ja serkkutytötkin ovat jo yli-ikäisiä, joten keksin tuttavistani erään 5v.tytön, joka saa iloisen raidallisen nutun ylleen.

Kummityttöni Tiina joutui pienenä neulomusteni käyttäjäuhriksi; nyt hän on jo aikuinen ja rundi alkaa alusta, hänelle teen kierrätyspuuvillasta paitaa, jonka malli selviää vasta joskus, eli katsotaan, miltä näyttää valmiina.Sukkalankakin on ostettu ja silmukat neljälle puikolle luon tuota pikaa, kunhan saan sisäänajettua itseni varren tekoon. Sukka ja mahdollisesti jopa pari sille tulee olemaan suurin haasteeni tässä hullutuksessa. Odotan sitä ihan jännittyneenä, lienee sallittua turvautua toisen apuun hankalissa paikoissa, kuten kantapää ja kärkikavennukset.

Kyh on hauskaa, nyt vaan otan rennommin, mottoni olkoon "Less is more" eli vähemmälläkin pärjää. Kivaa tämä on ja hyvä syy poiketa päivittäin Susulle ja kiljaista jo ovelta, että Dagens!= mikä olisi päivän lanka ja mitä siitä teen. Hienosti me aina jotain keksimme ja nyt on vielä apuhenkilökuntaakin paikalla, joten ei hätää, tekevälle löytyy.

KYHäilyterveiset minulta, joka neulon kolmen mopsin kanssa!