Viime päivät mä olen eläny taas ihan prinsessana. Päivät on olleet työn täyttämiä ja monien tosi mukavien asioiden maustamia.

Lauantaina Tyksin Ystävänpäivän Sytomyssykeräykseen (Anjalinille) tuotujen myssyjen määrä ylitti sadan myssyn rajan! Vielä on kaksi viikkoa keräysaikaa jäljellä ja tiedän puikkojen ja koukkujen suihkivan ympäri varsinaista Suomea ahkerasti. Mikäli olet turkulainen niin voit toimittaa keräysmyssyt myös Piikulle tai mulle ottamalla sähköpostilla yhteyttä ja sopimalla missä tavataan.

Lauantaina nokialaiset naiset järjestivät lankakauppiasparalle hauskan shokkiyllärin. Kivaa oli ja luullakseni olen jo toipunut…

Lauantaina PäiviR toi myssyjä puotiin. Myssyjen lisäksi hänellä on oikea lapastehdas meneillään. Lapastehtaalla taitaa olla ylituotantoa, sillä minäkin sain kauniit kirjolapaset:

 

Melkein itkettää – itse en näin hienoja itte osais tehdä! Lanka on teeteen Pallasta. Kiiitos Päivi!

Sesile poikkesi tuomaan pyytämäni Hoppu Designin heijastimen:

 

Nyt on pimeälläkin turvallinen olo ja se kuulemma sopii tällaiselle sieni-ihmiselle Kun melkein aina kulkee autolla, niin heijastin on aina jossain muualla kun sitä tarttis… Kiitos huolenpidosta!

Kaikkien kivojen juttujen jälkeen piti kuitenkin jäädä vielä lauantaina ylkkäriin. Purkamaan ja hinnoittelemaan viikolla tulleita lähetyksiä, siivoilemaan ja suunnittelmaan sunnuntain tukkureissua. Olis voinut tulla energiavaje ja väsymys ilman tehtävääni biojäteastiana: Neuloo mopsien kanssa toi evääksi papukeittoa!

Ihan oikeasti tunnen olevani vähän niinku joku prinsessa! Varsinkin kun töistä menin Karvislandiaan ja siellä talon isäntä valmisti mulle wokkia ja huolehti kissan leikittämisestä…

Sunnuntaina prinsessaelo vaan jatkui. Ammusella lähdettiin ajelemaan kohti pääkaupunkia. Karvinen kuskina ja minä sain neuloa koko matkan. Kool Aid –värjättyjä lankoja on alkanut kertyä…

 

Menomatkalla Atolista (50% villaa, 50% puuvillaa, 50g=165m) valmistui Kierreraitamyssy Ystävänpaivän sytomyssykeräykseen. Puikot 3½ ja menekki 28g.

Paluumatkalla jatkoin Koolatusta teeteen Alpakasta pari päivää aikaisemmin aloitettua pipoa:

 

Harvoin näin kamalaa tuotosta puikoiltani on päässyt! Epätasaista jälkeä ja väri on suorastaan… Neuloo mopsien kansssa sanois et "koiran oksennusta".

 

Vesi vanhin voitehista mut se ei ihan riittänyt vaan tarvittiin lisää väriä:

 

Kattila:

 

Pipo perään ja kiehautus:

 

Ja kerrankin minä tein Blogikuvaaja Karviselle iltaruokaa:

Lopputulos on ihan mukiinmenevä:

 

Voipi olla, että loppulangalla tuunaan tuota vielä edelleen. Mitä mieltä olette koiranoksennuksen värisistä pikku tupsuista siellä sun täällä? 

Puikot: 3½ Knit Pro pyöröt ja menekki 57g. Myssyssä on Sukan sanoin ”tilaa suurille ajatukislle” (eli se on löysä roikkopipo).

Hesassa tuli tilailtua kevääksi lankaa ja lankaa ja lankaa. Karvisparka koki tuskallisia hetkiä kuunnellessaan ku olin edellisenä iltana kehunut, että on niin mukavaa kun se lähtee mukaan ”rajoittimeks”. Aina välillä se kysyi et ”Onko nää nyt niitä heräteostoksia?” ja minä vakuuttelin et ”Ei kun nää on tarkkaan harkittuja ja suunniteltuja hankintoja”… Miten ihminen, joka vihaa kaupassakäyntiä voi mennä täysillä sekaisin lankatukuissa? Sekoilun tulokset tulee näkösälle puodissa pitkin kevättäJ

Tassun mielestä parasta viikonlopussa oli lintubongareiden Kansallinen Pihabongauspäivä ja ne Päivin lapaset…