Kesäisin olen asuntosäästäjä. Asuntosäästäminen alkaa ennen Juhannusta ja päättyy näihin aikoihin. Asuntosäästäjä käy asunnossaan suunnilleen kerran viikossa pesemässä pyykit ja katsomassa postit. Joskus asunnossa tulee jopa vietettyä yökin. Mut yks asia on varma: Asuntosäästäjä ei siivoa!

Tällä viikolla tein muuttoa normiarkeen. Se tarkoittaa armotonta siivousruljanssia...

1281672453_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tänä vuonna homma sujui...jos ei nyt helposti niin ainakin vähän helpommin, hauskemmin ja vähemmin pesuainein pompulakluutien ansiostaSilmänisku Kuvassa näkyy uudet siivusvälineeni!

Parkettivaha levittyi mainiosti oikean reunan levymopilla, vasemman reunan hopeahippupompulakluutilla lähti rasvaiset sormenjäljet ovista ja hella ja tiskipöytä puhdistui kiiltäviksi! Valkoiset kluutit on uusiä. Viime viikolla se oli vielä kaulahuivi... Niillä kiillotin peilit, lasipöydän ja kaappien lasiovet. Toista kostutin vähän ja toisella viimestelin. Takana roikkuvilla bamburäteillä pyyhin pölyt ja eilisaamuna keskellä olevalla Matleenan akryylipesimellä kuurasin kylppärin. Pesimen tehokkuutta en vielä tiedä kun lattia oli märkä lähtiessäni. Jos se kaikki kesän aikana kertynyt ökkömökkö on kaakelien välistä poissa niin kehun sen ens viikolla ja heitän pois sen vanhan hammasharjan, jolla kaakelinsaumoja ennen kuurattiin!

Keskiviikkoiltana myöhään oli ihana tunne kun sai levittää puhtaat matot puhtaalle lattialle. Syksy saa tulla kotiin!

Asuntosäästäminen jatkuu vielä maanantaihin. Toivottavasti kotitonttu ei sillä välin sotke paikkoja. Eilisiltana olinkin remonttireiskan assistenttina (=lue: rationalisointipäällikkönä) ja homma jatkuu tänään.

1281672466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hyvää viikonloppua kaikille!