..tai uusia-miten vaan. Lupailin jossain vaiheessa (varmaan tammikuussa) kuvan valmistuneesta Mandarin Naturel –paidasta kunhan hattu tulee valmiiksi. Hattu ei koskaan tullut valmiiksi, koska lanka loppui kesken. Ihan niinku mulla ei olisi hyllykaupalla tätä lankaa… Mut kun en halunnut korkata uutta kerää ja halusin käyttää ne innoissani virkatut ylimääräiset kukat, joita en saanut mahtumaan puseroon…viimein loppulangasta syntyikin pikkulaukku ja kukatkin löysivät paikkansa.

 

1428825.jpg

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kun kerrankin blogikuvaaja Karvinen ja käsityöt olivat samaan aikaan paikalla, niin vielä yksi lähikuva Minttumaarista. Lankana siis Teeteen Elegant (villa/silkki) 2 kerää (92g), koko – Jätti. Vähän harmittelin tuota jättimäistä kokoa, kunnes eräs asiakkaani kertoi lukeneensa jostain, että mitä suurempi huivi, sen muodikkaampi!

 

1428827.jpg

 

Karvinen käy varmaan salaa lukemassa kirjoituksiani. Eilen käytiin Honkkarin tarjouksesta hakemassa mulle digitaalinen keittiövaaka. Eipä tarvii sen enää pelätä, että joku sen tutuista tunnistaa hullun lankakauppiaan punnitsemassa lankanyssäkkää K-marketin hedelmävaakalla…