<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pitihän uutta ihanuutta kokeilla. Värivalinnasta oli tulla ongelma, kun olisin halunnut kokeilla kaikki. Ratkaisin ongelman susumaiseen tapaan ottamalla kaikki kuusi väriä ja nappaamalla niistä yhden silmät kiinni.

 

1853362.jpg

 

Tehtyäni viimeisen vuoden ajan kaikki sukat 2½ puikoilla, tuntui kolmosen puikot suoltavan sukkaa tosi sutjakkaasti. Lankaa oli mukava neuloa, siinä oli hauska kasinkehrätyn tuntukin - väillä paksumpaa ja välillä ohuempaa. Kaikkien siloisten bambu- ja aloe veralankojen jälkeen Noro tuntui aluksi melkein pellavaisen krouvilta ja silmukkalukua sain aluksi vähän haeskella. Lankaa jäi melkein puoli kerää ja tein vielä sukille kaveriksi kämmekkäät. Mulla on ”viimeiseen metriin” –pakkomielle,  joten noin kallis lanka on suorastaan pakko käyttää kokonaan…mut voi onnetonta kun sitä on edelleen <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />15 g jäljellä!

 

1860980.jpg

 

Lanka: Noro Kureyon Sock Yarn

Puikot: 3

Malli: Sormet vaan tikuttelivat mitä lystäsivät…

Silmukoita: Sukissa 52 ja kämmekkäissä 48

 

Viimeinen vapaa kesälauantai edessä. Kylmää luvataan, mutta ei sadetta. Jos sää ja vedenkorkeus sallii niin ”pääsen” betonihommiin. Tai sit raivataan vesakoita. Viime viikonloppuna löytyi kaikki 3 kanttarellia, mutta heti kun päästään saareen on pakko päästä metsään. Jospa jokunen silmukkakin syntyisi…