Minä keltaruusun kerran näin mailla Texasin... sun ruususi hopeamaljassa hohataa...

Eilen oli Salon Seudun Kädentaitajien teemailta. Aiheena oli jotain liittyen luonnonmateriaaleista tehtyihin juttuihin. Mä kun olen kaikemoiselle askartelulle allerginen (lue: peukalo keskellä kämmentä), niin ajattelin jättää väliin koko homman. Mut ku on niin kiva nähdä muita... Otin mukaani sukankutimen ja suunnittelin katsovani päältä kun muut askartelee.

Vaan toisin kävi. Ennenkuin huomasinkaan, oli sukankudin lentänyt kassiin ja kerjäsin muilta paremmin valmistautuneilta vaahteranlehtiä kokeeksi. Ja kivaa oli! Opin tekemään vaahteranlehtiruusuja! Tohkeissani kaahasin illalla Piikkiöön Blogikuvaajan ja Hassu Tassun luo vaan saadaksen kerrata juuri opittua ennenkuin taidot unohtuu. Harvoin olen ollut niin innoissani uuden oppimisesta (lue: lähes aina).

Tänään jatkoin harjoituksia:

1917583.jpg

Lopputulos oli tämä:

1917586.jpg

Kiitos Kaisulle opetuksesta ja kaikille muille mukana olleille kannustuksesta ja lainahöyhenistä (eiku vaahteranlehdistä ja kuparilangasta)!

Blogikuvaaja sai tänään kameransa huollosta ja pitihän sitä hetimiten kuvata koekuvauksia ja kuka muukaan olisi parempi kohde kuin vauhdikas blogikissamme Tassu:

1917580.jpg